За красив и здравословен тен – изберете натурална слънцезащитна козметика


За красив и здравословен тен – изберете натурална слънцезащитна козметика
Снимка: iStock/Guliver

Лятото е тук и е време за страхотни емоции и безгрижни мигове, прекарани на плажа. Слънцето ни кара да се чувстваме щастливи и да забравим за грижи и проблеми. Слънчевите лъчи са пряк източник на витамин D, който влияе не само върху нервната система, но и е необходим за здрави кости и стави. А като допълнение към всичко това, се сдобиваме с така желания шоколадов тен. Чувстваме се по-красиви и това ни прави щастливи.

Ако искаме да се насладим максимално на слънцето, обаче, не трябва да забравяме, че е задължително и да се предпазим от него. Добрият слънцезащитен крем е от ключово значение за предотвратяване на слънчево изгаряне, рак на кожата и онези досадни признаци на стареене (бръчки, фини линии и тъмни петна). Именно затова е препоръчително редовното използване на козметични продукти, които да защитят кожата ни от вредните въздействия.

Оригиналната слънцезащитната козметика прави точно това – предпазва ни от влиянието на слънчевите лъчи и в същото време ни помага да се сдобием с красив и здравословен тен.

Продуктите, които предлага марката Megatan, съдържат натурални съставки и са с гарантирано качество.

Слънцезащитната козметика за плаж защитава кожата от вредните UV лъчи и вие спокойно може да се радвате на здравословен шоколадов тен. Изключително важно е да използвате качествени продукти преди и след излагане на слънце. Те ще защитят кожата ви от изгаряния, ще я омекотят и хидратират, и ще я предпазят от стареене.

Ако изберете добра слънцезащитна козметика с натурални съставки, примерно Megatan, вие ще се радвате на невероятен загар и ще бъдете кралицата на плажа това лято!

Разбира се, както при прякото излагане на слънце, така и при посещението в солариум е необходимо да ползвате качествена лосиони и масла, за да защитите кожата си.

Как да изберете добра козметика за солариум?

Козметика за солариум Megatan съдържа изключително важни за кожата съставки, натурални и био масла като кокосово, какаово, бадемово, арганово, маслиново, както и други естествени съставки, които я защитават и ѝ придават невероятна мекота.

Козметиката за солариум съдържа кокосово масло, което овлажнява кожата и ѝ придава неотразим вид. То също така подхранва косата и я защитава от вредните UV лъчи. Какаовото масло е богато на естествени растителни съединения, наречени фитохимикали. Тези вещества могат да подобрят притока на кръв към кожата и да забавят стареенето ѝ, като я предпазват от вредни въздействия на околната среда.

Бадемовото масло е още една важна съставка в козметиката за солариум Megatan. То има страхотни подхранващи действия, като в същото време гарантира равномерен и здравословен тен. Обогатено е с витамини Е, А и В, които подхранват и овлажняват кожата.

Няма как да не споменем и аргановото масло, което осигурява защита от вредните UV лъчи. То предпазва кожата от стареене и в същото време спомага за по-бърз и равномерен тен, като кожата ви ще бъде максимално защитена и подхранена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички