Забравете за силикона! Уголемяват гърди чрез шамари (видео)


Забравете за силикона! Уголемяват гърди чрез шамари (видео)

Забравете за пластичните операции, силикона и бозата : ), тайландска здравна терапевтка твърди, че може да уголеми бюста ви чрез шамари.

Терапията увеличава гърдите ви само благодарение на здраво мачкане, масажиране и пляскане в дадената област.

Кеммика На Сонгкла е научила нетрадиционната техника от своята баба. Тя започнала да я прилага, след като видяла една "плоска" тийнейджърка да се опитва да уголеми бюста си с кремове.

"Древните хора не са я прилагали много, тъй като по това време жените не са се интересували толкова много от размера на гърдите си", споделя тя пред Bangkok Post. Но сега уменията й са много търсени.

Принципът е следният – чрез пляскане и мачкане мазнината се премества от едно място на друго, тоест в гърдите ви.


И ако си мислите, че това е поредната шарлатанка, дори правителството на Тайланд е подкрепило техиката й. Според в "Индипендънт" проучване на тайландското здравно министерство е доказало, че енергичните масажи наистина правят гърдите на доброволки значително по-големи. Министерството дори е финансирало програма, която учи жените как да пошляпват собствените си гърди, за да уголемят размера им, без да се подлагат на хирургическа намеса.

Кеммика казва, че благодарение на шамарите клиентките може да очакват да увеличат бюста си с няколко сантиметра. "Ако гърдите ви са 76 см., след терапията ще станат към 81 см."

Има случаи, които не могат да се подобрят по този начин, защото някои гърди са прекалено малки, за да бъдат увеличени. Тогава Кеммика любезно им отказва, защото няма смисъл да се вдъхват напразни надежди

Въпреки че не се налага хирургическа намеса, клиентките казват, че терапията е болезнена, но търпима, пък и резултатът си струва.

Техниката може да се прилага също върху лицето и други части на тялото.

Вие бихте ли уголемили гърдите си чрез шамарчета?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама