Звездни холивудски тайни за красота


Звездни холивудски тайни за красота

Питате се как холивудските актриси са изглеждали винаги така ослепителни и перфектни?

Е, всеки си има своите тайни. Особено жените. Те могат да направят чудеса и само с няколко лесни трика да скрият недостатъците си или пък да си създадат напълно нова визия.

Ние ще ви разкрием някои от звездните тайни, които ще ви помогнат да изглеждате винаги красиви и привлекателни.

Мерилин Монро

Една от най-съблазнителните актриси, по която са въздишали хиляди мъже и на която са завиждали не малко жени, има своите малки тайни. Гримьорът на най-красивата блондинка в света е нанасял върху устните й 5 различни нюанса на червило, а след това и блясък, за да изглеждат по-плътни и съблазнителни. Външните ъгли очертавал с тъмночервено, а в средата на устните слагал по-светли нюанси.

Още един много интересен трик, който прилагала красавицата е скъсяването на едно от токчетата й. Това правело походката й по-елегантна и предизвикателна.

Глория Греъм

Комплексът, че има много малка горна устна, преследвал актрисата постоянно. Затова тя решила да изпробва един доста странен трик – поставяла памук в устата си, в разстоянието между зъбите и устната. Това създавало илюзията, че Глория има по-плътни устни. Красотата обаче, понякога изисква жертви. Понякога трикът с памука пречел на актрисата пред камерата и доста усложнявал актьорската й игра.

Джоан Крауфорд

Едно от вълшебствата за актрисата се нарича "дъвка”. Да, правилно разбрахте. Американската дива избягвала скъпата козметика, но за сметка на това дъвчела дъвка. Тя била убедена, че това ще премахне токсините под брадичката й.

Елизабет Тейлър

Вярвате или не, но холивудската икона бръснела редовно лицето си, за да отстрани най-фините бебешки косъмчета. Тя смятала, че щом красивата Клеопатра го е правила, значи нищо не пречи да го прави и тя. Красавицата не само, че не се е притеснявала от този странен трик, но й го препоръчвала на приятелки. Според нея това придавало забележителен блясък на лицето й.

Карол Ломбард

За някои може да е известно, а за други не, че по време на кариерата си, Ломбард претърпява катастрофа, след която носът й остава леко изкривен. Този малък недостатък актрисата прикрива, като всеки път преди да нанесе грим върху лицето си, поставя тънка бяла линия върху носа си.

Мае Уест

Сексапилната Мае има една голяма тайна за несравнимата си красота – тя никога не е пушила, нито пък е пила алкохол. Точно това е причината да запази младежкото си излъчване толкова години наред. Мае разкрила и още един вълшебен трик – кокосовото масло. Използвала го е ежедневно през целия си живот, като го прилагала върху лицето си, за да му придаде повече блясък.

Ингрид Берман

Тайната на Ингрид е в това да създава илюзия за по-голямо чело. Как го е постигала? Актрисата е използвала традиционната техника за уголемяване на челото през миналия век, а именно като е премахвала по 1 см от линията на косата си.

Изключително лесно и много ефектно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама