3 модела ботуши, които ще носим тази есен


3 модела ботуши, които ще носим тази есен
Снимка: ccc.eu

Рафтът ви за обувки прелива пред входната врата? Имате ли повече от един чифт, натъпкан във всеки отвор на кутийката за обувки в гардероба ви? Имате ли допълнителни ботуши в кутии под леглото си? Не се притеснявайте – можете да намалите колекцията си обувки, ако се придържате към най-важното, което е актуално за сезона. Ето кои са трите стила обувки, които ще ви бъдат необходими, за да преживеете най-красивата си есен тази година.

Защо всяка жена трябва да има поне един чиифт боти в гардероба си?

За повечето случаи през есента и зимата ботите, чиято дължина достига до глезена, ще свършат чудесна работа. Те вървят с повечето тоалети – можете да ги носите с дънки за ежедневна визия през уикенда, да заложите на излъскани ботуши челси под панталон за елегантен офис стил или да добавите чифт към дебел чорапогащник и пола или рокля за дни навън. Можете да изберете модел със или без ток – но ако предпочитате ток, придържайте се към нисък и се уверете, че подметката е достатъчно здрава, за да се справя с хлъзгави настилки при мокро време.

За мъжете не е по-различно – класически чифт кожени мъжки боти могат да бъдат обути буквално по време на всеки един есенен повод. Ако инвестирате в качествен чифт, трябва да купите само един и да го носите отново и отново. Поддържайте ботушите си в добро състояние през целия сезон, като ги почистите, когато влезете от дъжд или сняг, защото водата и остатъците от сол от пясъчните пътища могат да повредят кожата. Затова ги поддържайте чисти, редовно ги полирайте, за да третирате кожата и те ще ви служат години наред.

Актуални ли ще бъдат и тази есен високите ботуши?

Друг основен елемент за това време на годината са чифт високи ботуши до коляното. Докато все още можете да носите ботуши до глезена през пролетта и лятото, вероятно няма да искате да обуете чифт високи ботуши извън рамките на есента и зимата, така че се възползвайте максимално от тях сега. Често пъти избираме единия или другия модел, но всъщност имаме нужда и от двата. Можете да носите високи ботуши върху дебел чорапогащник за вечер навън или с тесни дънки, пъхнати вътре, за да останете небрежни в ежедневието си.

Отново, тези ботуши трябва да бъдат едновременно стилни и практични, така че оглеждайте се за подметка с достатъчно добро сцепление, за да можете да ходите лесно по замръзнали настилки. Въпреки че не виждаме много ботуши до коляното при мъжете, ботушите с височина до прасеца са чудесни за зимата, тъй като всеки ще може да пъхне дънки в ботушите и да избегне мокрите подгъви. Освен това ще имате нужда от практичен чифт ботуши, когато вали сняг, в противен случай няма да можете да напуснете къщата!

Трябва ли да имаме и чифт гумени ботуши за есента?

Един последен обувен елемент, който е абсолютно необходим за този сезон, са чифт гумени ботуши. Въпреки че може да не изглежда практично да имате чифт гумени ботуши, есенните дъждове могат да ни изненадат и да се наложи да изберем нещо, което да запази ходилата ни сухи.

И мъжете, и жените трябва да запазят визията си неутрална с чифт черни гумени ботуши и това е всичко, от което ще се нуждаете за всякакви поводи, за които не сте сигурни какви ще бъдат метеорологичните условия.

Можете да изберете вашите три чифта есенни ботуши в електронния магазин на ССС. Тук ще откриете десетки различни модели, общото между които е качеството, оставащо ненадминато на пазара. Също така можете да се разходите до някой от техните физически обекти в по-големите градове в страната, където ще можете и да ги изпробвате.

Бъдете модерни тази есен, но и не забравяйте, че трябва да се грижите добре за удобството на своите ходила.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички