3 неща, които ти трябват за Слънчака това лято


3 неща, които ти трябват за Слънчака това лято
Снимка: iStock/Guliver

Ако все още не си ходила на море и ти предстои да си стягаш куфара, това са 3 неща, които трябва да сложиш в него.

Парти момичетата, които са се запътили към Слънчев бряг, по-известен вече като Слънчака, определено ще имат нужда от тях, за да се впишат. Разбира се, тези аксесоари ще ги видиш и на други места по родното Черноморие с малки изключения.

1. Пухкави чехли

Отиваш на море, така че определено ще имаш нужда от джапанки. И за да си в крак с модата, забрави за изчистените модели - трябват ти пухкави чехли. Те са супер модерни това лято и всички звезди са луднали по тях. Само ще споменен Риана, Джиджи Хадид и Ким Кардашиян. Нашата Гери-Никол също е сред тях.

#BlueSummer 🐠

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

 

2. Надуваемо фламинго

Както преди време писахме, този сезон фламингото е превзело модата. Тази красива розова птица може да я видиш върху дрехи, обувки, чанти, бижута... Ако вече си имаш бански с такъв принт, задължително ти трябва и надуваем дюшек. Ще си релаксираш във водата и всички погледи ще са в теб.

 

3. Селфи стик

Няма смисъл да отидеш на море и никой от приятелите ти в социалните мрежи да не разбере къде и как купонясваш. За да им покажеш готини снимки от плажа, имаш нужда от селфи стик. 

 

P.S. Надяваме се да успееш да купонясваш на воля и Валери Симеонов да не тръгне отново по родното Черноморие, защото му било прекалено шумно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама