4 дрехи за есента, с които да освежите гардероба си


4 дрехи за есента, с които да освежите гардероба си
Снимка: Instagram

Силата на модата е огромна и дрехите, които носите, имат способността да влияят върху всички аспекти на деня ви. А както знаете добре, точно есента е сезонът, в който най-често "нямате какво да облечете", а дори и да имате решение на този казус, съвсем не сте сигурни как да го комбинирате, за да "покриете" и хладните сутрини, и все още топлите следобеди. За щастие, не е нужно да наемате личен стилист, за да освежите гардероба си с минимум средства и обикаляне на магазини. Ето тези 4 дрехи ще ви помогнат да изглеждате страхотно през новия сезон!

Карирана пола

Ще я видите в различни дължини и цветове, с различни кройки, така че изборът е изцяло ваш. Може да я комбинирате с риза, пуловер, едноцветна блуза или в стилно съчетание със сако.

Миди рокля с флорални мотиви

Това че лятото свърши съвсем не е причина да скрием всички флорални мотиви в дъното на гардероба, чакайки нова порция слънчеви лъчи догодина. Изберете флорална миди рокля с дълъг ръкав и няма да сбъркате. През топлите дни можете да я съчетаете с лоуфъри и кожено яке, а хладното време веднага предлага решение в лицето на класическия тренч и боти до глезена.

Цветен блейзър

На мнозина настроението им е "сиво", подтиснато и съвсем не им е до цветни дрехи. Но понякога е адски здравословно да излезем от зоната си на комфорт, било то и само за един блейзър. Изберете такъв в цвят горчица, бургундско червено или тъмно зелено.

Боти тип чорап

Обикновените боти и ботуши са преобразени в тип чорап в стила на 80-те години. Те изглеждат адски женствено, сякаш са излети по крака, затова непременно се сдобийте с един чифт.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама