4 елемента от гардероба на Кари Брадшоу, които винаги са на мода


4 елемента от гардероба на Кари Брадшоу, които винаги са на мода
Снимка: Instagram

В сериала „Сексът и градът” Кари Брадшоу е почитателка на модата до „мозъка на костите си”, а в реалността – тя посвети милиони жени пред малкия екран в модния свят, изпълнен с красота, смелост и личен стил. От популярния ситком до игралните филми и новата част, която се показва зад хоризонта, гардеробът на Брадшоу от десетилетие е горещо обсъждана тема. Затова днес ще ви разкажем за нейната склонност към рециклиране на различни елементи или с други думи – кои са нещата, които носи постоянно и винаги са на мода.

1. Коланът с шипове

Срещнахме се с този колан с шипове още в първата сцена на първия филм „Сексът и градът“ и оттогава той е доста редовен елемент на талията на Брадшоу. Той се появи на няколко пъти в лентата, а Сара Джесика Паркър наскоро беше забелязана да носи колана на снимачната площадка на And Just Like That.

2. Брошката цвете

Брадшоу очевидно харесва флоралните аксесоари, тъй като и в сериал,и във филмите има поне няколко сцени с пищна брошка.

3. Сините обувки с токчета

Всеки, който е гледал първия филм, помни тези емблематични обувки. В края на краищата това са токчетата, с които Тузаря ѝ предложи брак, а впоследствие Брадшоу носеше, за да се ожени за него в кметството. Разбира се, запомнящите се обувки на Manolo Blahnik се завръщат през 2021 в And Just Like That.

4. Коженото палто

Това палто беше основно в ранните сезони на „Сексът и градът” и се появи отново в първия филм (когато Кари излезе на Нова година в снежна буря).

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още по темата


Още от Мода


Реклама
Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама