4 елемента от гардероба на Кари Брадшоу, които винаги са на мода


4 елемента от гардероба на Кари Брадшоу, които винаги са на мода
Снимка: Instagram

В сериала „Сексът и градът” Кари Брадшоу е почитателка на модата до „мозъка на костите си”, а в реалността – тя посвети милиони жени пред малкия екран в модния свят, изпълнен с красота, смелост и личен стил. От популярния ситком до игралните филми и новата част, която се показва зад хоризонта, гардеробът на Брадшоу от десетилетие е горещо обсъждана тема. Затова днес ще ви разкажем за нейната склонност към рециклиране на различни елементи или с други думи – кои са нещата, които носи постоянно и винаги са на мода.

1. Коланът с шипове

Срещнахме се с този колан с шипове още в първата сцена на първия филм „Сексът и градът“ и оттогава той е доста редовен елемент на талията на Брадшоу. Той се появи на няколко пъти в лентата, а Сара Джесика Паркър наскоро беше забелязана да носи колана на снимачната площадка на And Just Like That.

2. Брошката цвете

Брадшоу очевидно харесва флоралните аксесоари, тъй като и в сериал,и във филмите има поне няколко сцени с пищна брошка.

3. Сините обувки с токчета

Всеки, който е гледал първия филм, помни тези емблематични обувки. В края на краищата това са токчетата, с които Тузаря ѝ предложи брак, а впоследствие Брадшоу носеше, за да се ожени за него в кметството. Разбира се, запомнящите се обувки на Manolo Blahnik се завръщат през 2021 в And Just Like That.

4. Коженото палто

Това палто беше основно в ранните сезони на „Сексът и градът” и се появи отново в първия филм (когато Кари излезе на Нова година в снежна буря).

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама