4 идеи как да носиш обувки с бяла платформа


4 идеи как да носиш обувки с бяла платформа

Пролетта ни е приготвила много свежи изненади, що се отнася до модните тенденции при обувките. Сигурно помните колко актуални бяха преди няколко сезона кецовете на високи платформи. Е, през този сезон от всички витрини ще се показват техните първи братовчеди – обувките с бяла платформа, които макар да изглеждат доста грубовати на пръв поглед, имат и своите плюсове.

Тези модни придобивки сякаш с магическа пръчка излязоха от 90-те години, когато бяха популяризирани от Spice Girls, за да се настанят удобно във всички колекции пролет/лято 2015 на Chanel, Celine, Dior и други модни гиганти. Интересен факт е, че много дизайнери побързаха да отбележат, че ексцентричните творения всъщност са унисекс. Според Саймън Дунън, творческият посланик за Barneys New York, е изключително важно в нашето забързано ежедневие да има модел обувки, с който както жените, така и мъжете, да се чувстват сексапилни и високи.

Ако пък все още се чудите как е възможно толкова груба обувка да бъде съчетана с нещо, различно от пънкарските скъсани дънки, вижте нашите предложения по-долу.

1. С елегантен костюм


Кой е казал, че костюмите задължително трябва да бъдат придружавани от високи токчета? Може да използвате удобните обувки като акцент, тъй като по магазините вече има всякакви цветове и шарки.

2. С пола или рокля


Да, дори да комбинирате с миди пола, гарантираме ви, че ще изглеждате супер! През по-топлите месеци със същия успех може да заложите и на сандалите с назъбена платформа.

3. С „бойфренд” дънки


Разбира се, дори да не сте сред почитателките на този модел дънки, един стандартен слим чифт също би свършил работа. Същото важи и за панталоните капри, както и за всички други модели, които са с дължина до глезена.

4. С ток


Ако не можете да се откажете от любимите женски токове, но искате да сте в крак с тенденциите, то дизайнерите вече са се погрижили за вашата визия, при това без да изглеждате като героиня от някой филм на 90-те.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама