4 идеи как да носите рокля тази есен


4 идеи как да носите рокля тази есен
Снимка: iStock

Обличането на рокля сутрин става малко по-трудно, когато температурите започнат да падат, но това не означава, че трябва да приберете макси и миди дължините на склад до пролетта. С помощта на няколко надеждни основни слоя, всичките ви прекрасни рокли могат да продължат да влиат в употреба.

Есенните и зимните подиуми бяха примерен модел за това как се прави. Chloé добави слоеве под квадратни рокли, Louis Vuitton заложи на рокли без презрамки и масивни плетива, а The Row издигнаха сезонното наслояване на следващото ниво, съчетавайки рокли върху поло пуловери.

В същия дух, модните инфлуенсъри използваха подобни техники за оформяне, за да внесат повече гъвкавост в своите гардероби.

С пуловер с кръгла яка

Ако не сте напълно готови да се разделите с по-тънките си летни рокли, заложете на суичър или овърсайз пуловер отгоре. Елегантните ботуши и модерната чанта ще накарат външния вид да се усеща съвсем на място.

С тънко поло

Най-универсалният артикул, който можете да имате в есенния си арсенал, е перфектно поло от тънко плетиво. Най-добре инвестирайте в по-висок клас и го носете под рокли, блейзъри и гащеризони.

С вталени панталони

Запазете по-късите си роклички, като ги съчетаете с вталени панталони. Удобните балеринки обединяват външния вид, без да жертват комфорта.

С тениска

Вдъхнете нов живот на роклите с тънки презрамки, като ги съчетаете с класическа тениска.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама