4 начина да носим сабо тази есен


4 начина да носим сабо тази есен
Снимка: iStock/Guliver

Може би не вярвате на очите си, но факт – сабото, което добре познаваме от близкото минало, се връща по-реално и актуално от всякога. Любимите скандинавски обувки, вдъхновени от 70-те години на миналия век, днес са доста преобразени, но все така удобни. Модни гиганти като Gucci и Isabel Marant дори ги включиха в последните си ревюта. А ето и как да носите сабо през есента на 2018-та година.

Игра на цветове

Опитайте нещо различно и цветно! Тенденцията повелява да експериментирате с цветове като кобалтово синьо, тревисто зелено, дори черешово червено.

Комбинирайте смело

Сабото няма да пребори носталгията по отминаващото лято, но пък ще ви помогне да изглеждате добре в по-топлите есенни дни. Комбинирайте своя чифт с любимата си рокля по цветове, като например черно и бяло райе с черни обувки.

Не залагайте на други ретро елементи

Макар да ви е върнало няколко години назад, не трансформирайте целия си гардероб във винтидж стил. Сабото е достатъчно ретро, за да бъде водещият акцент във визията ви. Затова, ако смятате, че би изглеждало добре с чарлстон панталони – грешка. Заложете на скини дънки.

Изберете актуализиран модел

Дори при обувките има редица "ъпгрейди". Ако не се чувствате сигурни с класическата визия на сабото, винаги можете да експериментирате с някой по-модернизиран чифт, например с капси, а защо не и коренно различна форма.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама