4 начина как да носим бели дънки


4 начина как да носим бели дънки

Белите дънки са класика и определено трябва да притежаваме поне един чифт в гардероба си. Макар че много жени имат едно на ум за тях, днес ще ви покажем 4 идеи как може да ги носите и да изглеждате ослепително.

1. Изцяло в бяло

Монохромната визия е лесна и идеална, когато се чудите как точно да съчетаете белите си дънки. За да внесете интересен елемент в тоалета си, ви препоръчваме да добавите цвят под формата на клътч, масивно колие или шал около врата ви.


2. Заложете на телесни тонове

Ако харесвате идеята монохромен тоалет, но но искате да сте в бяло от глава до пети, опитайте се да комбинирате белите си дънки с бежово или пък бледо розово. Цветовете се преливат естествено и се постига сходна визия.

3. Нека друг елемент да блесне

Белите дънки са идеални за създаването на неутрална основа за по-ярки дрехи. Когато искате да акцентирате върху нещо, това е идеалното решение.


4. Носете обувки в телесен цвят, за да удължите крака

Много често жените се оплакват, че белите дънки са подходящи единствено за жени с манекенски форми. Това е напълно грешно. Може да носите бели дънки, независимо от вашата височина, но има един съвет, който може да ви е от голяма помощ. Изберете обувки в телесни цветове, които оптично удължават краката. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама