4 стилни идеи как да носим рокля с панталон


4 стилни идеи как да носим рокля с панталон

Всеки сезон се запознаваме с новите тенденции, които ще бъдат актуални през следващите няколко месеца. Виждаме ги на модните ревюта, по кориците на списанията, доста често и на улицата и в един момент започваме да се чудим как бихме могли да ги пренесем и в нашето ежедневие. Един от новите трендове за есенния сезон е „рокля върху панталон”. Макар да звучи малко налудничаво и странно, идеите, които ще ви предложим днес, ще ви убедят, че тенденцията никак не е за подценяване!

Заложете на дължина

Опитайте се да избягате от традиционната визия на мини рокля и клин, която ни е до болка позната. Можете да пробвате една от актуалните тенденции, а именно дълга макси рокля, тип риза.

Намерете идеалния панталон

Да комбинираш рокля с панталон е доста рисковано модно предизвикателство, защото ако аутфитът не е изпипан до съвършенство, има шанс да заприличате на бездомник. Започнете „безопасно”, намирайки идеалните панталони, които нямат гайки за колан, джобове или разни други акценти.

Комбинирайте с деним

Не е задължително да посягате само към ластичните и тесни панталони. Денимът също предлага широко поле за модна изява, създавайки усещане за френски шик и хипарска небрежност.

Обем и овърсайз за смели дами

Модните критици съветвам да се „заиграете” с различни комбинации, докато не намерите най-точната за вас. В случай, че имате слаби и дълги крака, съвсем спокойно можете да добавите обем в долната част на краката, за да създадете овърсайз визия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама