4 свежи начина да носите бял деним през топлите месеци (СНИМКИ)


4 свежи начина да носите бял деним през топлите месеци (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Белият деним носи усещане за чистота, свежест и се съчетава лесно, така че го направете едно от любимите си неща през топлите месеци. Предлагаме ви 4 начина как да го носите през лятото.

Изцяло в бяло

Най-елегантният начин да носите бяло е отгоре до долу. Започнете с дънкова миди пола – високо в списъка на задължителните дрехи от няколко сезона (или пък дънки), продължете с класическа карирана риза или тениска и завършете с бели кецове или обувки тип пантофки.

Добавете модерно червено

Когато слънцето грее, белият деним е перфектното платно за компенсиране на смел цвят. Идеални за свободното време, белите дънкови панталони идват в любимия за този сезон силует с широки крачоли. Добавете блясък на ярко червен топ или аксесоар.

Mонохромна визия

Бялото дънково яке е нова класика. Носете го с панталони в черен цвят. В края на краищата комбинацията черно-бяло е емблематична – безкрайно шик и винаги със стил. Завършете с черни аксесоари: кожена чанта, сандали и слънчеви очила.

Нека да е късо

Късите дънкови панталонки са идеални за лятото и със сигурност няма да сбъркате, ако ги имате в гардероба си. Още по-добре е да са в бял цвят, тъй като можете да ги съчетавате с различни нюанси. Комбинирайте с плетен потник, шапка и ще имате супер свежа визия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама