4 вечни визии


4 вечни визии

Искате ли да направите гардероба си функционален и стилен всеки ден, така че да не попадате сред жертвите на синдрома "Нямам какво да облека"? Отговорът не е постоянно да си купувате нови дрехи и аксесоари, а да залагате на класически модели и да знаете как да ги съчетавате, така че да ги носите сезон след сезон.

Семпъл топ и плисирана пола

Плисираната пола задължително трябва да присъства в гардероба ви. Тя отива почти на всяка фигура и се съчетава отлично с изчистена блуза, дори с кожено яке.

Малка черна рокля

Когато намерите прекрасна черна рокля, която ви пасва идеално, никога не се разделяйте с нея. Може да я носите отново и отново, сменяйки аксесоарите и обувките, ако искате, за да сте в крак с тенденциите.

Бяла блуза и дънки

Тази комбинация е класическа. Може да не ви звучи много вълнуващо, но ако изберете топ с по-интересна кройка, ще разчупите визията си.

Добре скроен панталон и блуза

Дори да обичате да ходите с дънки постоянно, трябва да имате поне един чифт панталони в гардероба си. Може да ги носите както в офиса, така и на среща с приятели. Просто трябва да изберете с какво да ги комбинирате, за да са подходящи за случая.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама