5 актуални тенденции, с които ще изглеждате по-високи


5 актуални тенденции, с които ще изглеждате по-високи

Всяко момиче иска да изглежда стилно, но за съжаление не всички модни тенденции изглеждат еднакво добре на различни височини и мерки. Ето защо днес ще обърнем специално внимание на 5 актуални дрехи, които с повече усилие могат да изглеждат страхотно и върху не толкова високи дами! Просто следвайте тези лесни съвети...

Бъдете внимателни с раираните щампи

Хоризонталните ивици в облеклото добавят обем, а когато искате да прибавите визуално няколко сантиметра, мисията става немислимо сложна. Най-добре комбинирайте раирана горна част с по-тясна долна.

Изберете правилните дънки

Дънките с ниска талия карат краката да изглеждат доста къси, независимо дали ги носите с токчета, или не. Най-добре изберете модел с една идея по-висока талия и подгънат крачол, за да се вижда глезенът.

Експериментирайте с „палацо“ панталони

Този актуален модел е чудесен начин да прикриете високите токчета или дебелата платформа, без да издавате „тайната“ на дългите си крака. Единственото условие да изглеждате страхотно с подобен тип панталон е да избягвате широките топове и блузи, които ще ви направят да изглеждате безформени.

Не пренебрегвайте полата тип молив

Тази пола наистина заслужава вашата любов – тя издължава фигура и придава строен силует! Но не разваляйте хубавата ѝ кройка, комбинирайки я с обемни горни части.

Носете актуалните рокли тип риза правилно

Роклята тип риза отива на почти всички фигури. Въпреки това, по-дребните момичета могат да се „загубят“ в нея и да изглеждат сякаш са откраднали ризата на половинката си в бързината. Туширайте това усещане, като навиете ръкавите и сложите колан, за да подчертаете талията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама