5 модела бижута, които ще са истински хит това лято


5 модела бижута, които ще са истински хит това лято

Аксесоарите са последният, но и най-важен, щрих на всяка визия, особено през летните месеци, когато на показ е голяма част от кожата ни. Ето защо е добре да сме в крак с модните тенденции при бижутата. Днес ще ви представим няколко модела бижута, благодарение на които ще изглеждате неотразими и ще привлечете внимание върху себе си.

Обеци с остри геометрични форми

Ако не обичате масивните колиета и гривни, то обеците с геометрични форми ще се впишат идеално в лятната ви визия. Можете да изберете такива, които обгръщат ушната мида или пък модел с малки шипове.

Масивни пръстени

Няма начин да не сте ги виждали – пръстени, които обгръщат поне няколко пръста или пък такива отново с геометрични форми. Каквито и да изберете, носете ги с по-семпло и женствено облекло, за да не заприличате на истински рокер.

Нежно колие с висулка

Нежни, деликатни и в същото време впечатляващи, този тип бижута са идеални за офиса, а и не само. Можете да изберете най-изчистената висулка, а защо не и да закачите венчалната си халка? Особено актуален е моделът с няколко верижки и медальони.

Обеци с масивни камъни

Барокът в бижутата и онова старинно усещане се завръща на мода. Извадете този тип обеци от шкафчето или вземете назаем от майка си, защото масивните камъни, актуални към края на миналия век, отново са тук.

Колие по врата

Сещате ли се за онези огърлици, които бяха модерни по времето на „Спайс гърлс”? Е, те отново са тук, за да ни напомнят, че всичко ново е добре забравено старо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама