5 модни съвета от Ашли Греъм


5 модни съвета от Ашли Греъм
Снимка: Getty Images/Guliver

Ашли Греъм е най-известният плюс сайз модел и напълно заслужено. 29-годишната красавица е горда със своето пищно тяло и не се страхува да позира в оскъдни тоалети и бельо. Преди време тя сподели, че й е трябвало време, за да заобича тялото си и все още има моменти, когато се чувства несигурна, както всички нас, но се приема такава, каквото е. Днес ви предлагаме няколко модни урока, които научихме от нея.

Подчертайте извивките си с пола тип молив

Ако искате да покажете формите си, трябва да се спрете на такава пола. Макар че много я свързват с офис облеклото, спокойно може да я носите на парти, когато заложите на кожен модел, който прави визията ви по-секси.

 

Колан върху всичко

Един от най-лесните начини да покажете своята фигура пясъчен часовник е с помощта на колан. Независимо дали се спрете на по-тънък или по-широк вариант, коланът подчертава талията ви.

 

Не се страхувайте да носите къс топ

Макар че много хора свързват късите топове с тийнейджърските години или с музикалните фестивали, Ашли Греъм ни показа как може да го носим по стилен начин. Освен това, така може да покажете малко плът, без да прекалявате.

 

Оптично намалете бедрата

Aко имате по-широки бедра, много якета, които достигат до средата на дупето ви, добавят ненужен обем в средната част и покриват по-тънката ви талия. Като изберете по-късо яке, ще може да покажете хубавите си пропорции. Освен това, този малък трик прави краката ви да изглеждат по-дълги.

 

Когато се съмнявате, заложете на изцяло черно

Има причина черното да се смята за класика, затова ако се чудите какво да облечете, винаги може да заложите на този цвят, който е елагантен и прави фигурата ви по-слаба.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама