5 начина да изглеждаме стилно с леопардов принт


5 начина да изглеждаме стилно с леопардов принт

Леопардовият принт винаги е будил много и все различни емоции в модните среди. За добро или лошо, тази животинска шарка се завръща доста убедително в женските гардероби през новия сезон. Разбира се, когато става дума за толкова дързък принт, трябва да бъдем изключително внимателни при съчетаването му, защото границата между стилно и кичозно е много тънка. Ето защо днес ще ви представим няколко идеи, с които да заложите на актуалната тенденция, без да изглеждате като фолк фурия от началото на 90-те години.

Семпъл клъч в леопардово

Чантата е чудесно решение да разнообразите малко визията си, без да я променяте драстично. Модерен клъч в актуалните леопардови шарки би се вписал перфектно дори в строго елегантен дрескод като офис облеклото.

Слънчеви очила с оригинални рамки

Макар в края на ноември слънчевите лъчи да не са особено често явление, очилата си остават задължителен женски аксесоар. Изберете такива с оригинална рамка в леопардово и ще бъдете в крак с модните тенденции, независимо какви дрехи сте избрали. Ако не се страхувате да експериментирате, то заложете на модел с издължено стъкло, наподобяващо котешко око.

Есенни обувки или лапички?

Докато все още не е настъпил официално сезонът на ботушите, можете да се възползвате от удобството на ниските есенни пантофки в леопардово. Те изглеждат безкрайно стилно, ако са съчетани с изчистени дънки и елегантна чанта.

Ефирен шал с животински мотиви

Шалът е почти традиционен елемент от есенно-зимната визия на всяка жена. Той внася разнообразие, топли и влиза идеално в ролята на бижу. Затова не се колебайте дори за миг, а смело заложете на нежен шал с леопардов принт!

Леопардов панталон за смелите дами

Тази дреха определено не е за всеки, но ако се чувствате достатъчно самоуверени задължително изпробвайте актуалната тенденция. Разбира се, ограничете се само дотам, като комбинирате със семпла риза и едноцветен тренчкот.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама