5 поли, които трябва да имате


5 поли, които трябва да имате
Снимка: iStock/Guliver

Искате да изглеждате добре, но не желаете да прекарвате часове, избирайки и комбинирайки дрехи. Решението - напълнете гардероба си с класически дрехи, които почти не изискват планиране. Когато става въпрос за поли, инвестирайте в тези 5 модела, за които никога няма да съжалявате, че сте ги купили.

Ежедневна пола, която може да носите вместо дънки

Дънки с тениска е комбинация, която никога няма да излезе от мода и ни е любима. Но понякога просто искаме малко да разнообразим нещата. В тези случаи изчистена пола с А-линия с дължина малко над коляното е идеална. Осигурява подобен комфорт, пък и е доста по-прохладно с нея през летните жеги.

 Ослепителна пола вместо рокля

Когато поводът изисква да сте малко по-наконтени, спокойно може да заложите на пола с бляскави детайли (пайети, камъни...). Комбинирайте с изчистена блуза, за да бъде акцентът върху полата. Също така може да изберете топ в същия цвят, за да създадете илюзията за рокля.

with @toryburch // http://liketk.it/2pZFF @liketoknow.it #liketkit #toryburch #nye #newyear #pink

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on Dec 28, 2016 at 4:24pm PST

Миди пола, която подчертава вашата форма

Когато става въпрос за дреха, която отива на почти всяка фигура, това определено е миди полата. Топът ви задължително трябва да е загащена в полата, за да се подчертае талията ви. Дължината трябва до достига до средата на прасеца ви.

Пола тип молив, която ви кара да се чувствате като бизнес дама

Независимо дали работите в бизнес сферата, трябва задължително да имате пола тип молив. Хубавото при нея е, че може да изглежда корпоративно (също и стилно) с блейзър и токчета, но също така лежерно с тениска и маратонки. Трябва да имате предвид, че тя подчертава недостатъците, затова не се препоръчва за дами с по-пищни бедра.

Макси пола, която може да носите през различните сезони

Дългата пола е елегантна, удобна и практична. Когато е топло, я комбинирайте с топ и сандали, а при студено време - с пуловер и боти до глезена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама