5 причини да си купите сребърни бижута Capino


5 причини да си купите сребърни бижута Capino
Снимка: https://capino.bg/

Искате ли да зарадвате и изненадате нежната си половинка? Тогава какво по-хубаво от това да подарите сребърно колие, което ще се превърне в част от ежедневието и сърцето й? Разбира се, наред с това, че е въплъщение на елегантност и обожание, има много причини, поради които този аксесоар е изключително подходящ за перфектният подарък. Някои от тях са споменати по-долу.

Безброй дизайни

Било то масивно сребърно колие, носено за официални поводи, или било нежното колие, носено като ежедневно бижу. В оналайн нагазина на Capino.bg можете да откриете безброй дизайни на бижута от които да изберете точният за вашата половинка. Разнообразието е огромно и необятно, може да изберете нещо което синволизира и показа вашата любов, или нещо което вашата любима много харесва, като кученце, котенце или друго тематично сребърно колие.

Освен това, друга благодат, насочена към сребърните колиета, е отворените врати към цветни или бели, сияещи и блестящи камъни. Тук нямате никакви граници и можете да отпуснете вашето въображение и просто помислете. Ако знаете, че вашата любима носи конкретни обеци или гривна, или вие самите сте и ги подарили, тогава сега е момента да й направите комплект. Ако има обеци със светло сини камъни, изберете сребърно колие със същите или близки до цвета камъни така ще я зарадвате и ще й направите перфектният подарък, а именно бижу.

Зимна тенденция за 2020-21 г.

Това е една скучна зима, в която няма много къде да се ходи, хората по цял свят си стоят по къщите и социалните контакти са ограничени, но това не означава, че жените не продължават да харесват подаръци и бижута. Сега е момента да изненадате вашата любима с модерно и актуално бижу. Тази зима са модерни колиета с малки и нежни снежинки, също така е много предпочитана колиета изобразяващи дървото на живота обсипано с цветни и сияещи цирконий.

Но щом говорим за подарък на сребърно колие и той е за вашата любима, Capino.bg препоръчва да заложите на нещо по-сигурно и класическо. Вечната класика е сребърно колие сърце, всяка жена има поне по едно и си го носи с удоволствие, защо и напомня за човека който обича. Ако вашата любима все още няма то тогава не губете време и изберете най-красивата за вас висулка сърце и я подърете с усмивка и финес.

Сребърните бижута могат да се преработят

Със сигурност жените днес не предпочитат да носят стари, тежки и морално остарели бижута, наследени от поколенията или от техните баби. Тенденциите в днешно време изискват повече деликатност и финес, а не да бъдеш обсипан от старомодни накити. Така че, ако се чудите какво можете да направите със старомодното наследство, натрупано във вашето шкафче, не се притеснявайте повече!

Сребърните бижута могат да остареят, изработката им може да е морално остаряло, но никога няма да бъдат изгубени. Цената на тези украшения може да се повиши или да падне, но със сигурност ще струва нещо. Можете да ги препработите или да ги продадете за материал и да получите пари за нови.

Непрекъснат живот

Ако искате да подарите вечна любов на своята половинка, тогава нищо не може да бъде по-добър подарък от сребърното бижу. Колкото и да бъдат носени или колкото и да се амортизират, те могат да се ремонтират и отново да напомнят за вашата любов към жената. Подарете на любимия човек сребърно колие, гривна, висулка или обеци, за да може да ги обожава завинаги. Също така, тези детайли могат да бъдат препаравени или коригирани да се намалят разширяват и винаги ще изглеждат така красиви и сияещи както в самото начало!

Символ на късмета

От поколения насам сребърните бижута се разглеждат като символ на късмет и позитив. Хората казват, че благородният метал има тенденция да държи злите сили на страна, а това дава възможност на късмета и успеха да наделее. Макар че това е доста суеверно вярване, но науката също доказва, че е справедливо и вярно до известна степен. Този природен благороден метал е с антибактериални следи, за да предпазва и защитава притежателят си, а и много лесно се почиства и поддържа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама