5 стилни идеи как да носим пола тип молив


5 стилни идеи как да носим пола тип молив

Сигурно всяка от нас има поне една пола тип молив в гардероба си. Ако се чудите как да разчупите „бизнес ориентирания” ѝ вид, днес ще ви дадем няколко стилни идеи, които ще ви помогнат в тази тежка задача.

„Разчупете“ я с принт

Заложете на много актуалните тази година флорални или цветни животински принтове. Задължително комбинирайте с едноцветен топ, а що се отнася до обувките най-добре е да са в телесен тон, но черните също биха свършили чудесна работа.

Комбинирайте с „кроп топ“

Късият топ, който открива няколко сантиметра от талията, изглежда супер секси и е доста актуален избор. Разбира се, тази комбинация е подходяща за горещите летни дни и дамите, които могат да се похвалят с тънки талии.

С риза от деним

Дънковите ризи придават едно градско, небрежно излъчване на всеки тоалет. Ако искате да разчупите полата тип молив, особено ако сте се спрели на модел от кожа, определено трябва да заложите на деним в горната част.

Заложете на вечното каре

Че карето е ултрамодерно, разбрахме всички. Но когато става дума за каре, в комбинация с пола тип молив, наистина сме право в десятката на модните тенденции. Коженото яке и ботите хармонират точно толкова добре, колкото и обувките на високи токчета.

Бъдете свежи с кецове

Винаги сме харесвали нестандартните комбинации между различни материи и стилове, особено когато става дума за най-нашумелите трендове. Чифт удобни кецове с лекота ще притъпят деловото бизнес усещане, което създава полата тип молив.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама