5 стилни идеи как да носите кожена пола този сезон


5 стилни идеи как да носите кожена пола този сезон

Сигурни вече сте минали поне покрай няколко витрини, на които кожената пола е главно действащо лице. Къса или дълга, черна или цветна, миди или прилепнала - тя е като чифт готини дънки, които на всяка цена трябва да имате в гардероба си този сезон. Ако искате да сте в крак с тенденциите, загърбете стереотипите, че кожената пола изглежда вулгарно и вижте как да я комбинирате правилно.

С кожено яке

Спокойно, гарантираме ви, че ако комбинирате актуалната кожена пола с яке от същата материя, няма да изглеждате като героини от "Матрицата". Можете дори да изберете различни цветове, за да избегнете "костюмарска” визия.

С елегантен тренчкот

Кожените поли се добавят към облеклото, както всички останали техни "сестри". Затова не се притеснявайте да носите вашата с традиционния за есенните дни тренчкот.

С oversize пуловер

Обемните и широки пуловери обещават да бъдат актуални и през настоящия сезон. За щастие, те изглеждат повече от готино, съчетани с кожена миди пола. Добавете цветен шал или масивно колие, за да завършите визуално аутфита.

С яке или риза от деним

Дънковите якета придават едно градско, небрежно излъчване на всеки тоалет. Ако искате да разчупите кожената пола тип "молив", определено трябва да заложите на деним в горната част.

С кецове

Обичаме съчетаването на различни материи и стилове в една визия, особено когато става дума за най-нашумелите трендове. Удобни кецове ще притъпят сексуалното и леко вулгарно излъчване, което създава кожената пола.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама