5 стилни идеи за студените зимни месеци


5 стилни идеи за студените зимни месеци

Зимата определено не е сезонът, в който развихряме модното си въображение. И макар постоянно да се чудим как да се облечем по-топло, това съвсем не е повод да се "занемарим". Днес ще ви покажем няколко страхотни начина да изглеждате стилно и да се чувствате комфортно, въпреки метеорологичните прогнози.

XXL пуловер

Пуловерът е неделима част от зимния гардероб на всяка дама. А знаете ли, че когато той е по-голям размер задържа повече топлина? Ето това е наистина основателна причина да погледнете с друго око на актуалните "овърсайз” пуловери.

Ботуши над коляното

Ботушите над коляното, известни още като "чизми”, са изключително удобни за минусовите температури навън, а освен това подчертават крака по неповторим начин. Единственото изискване при тях е да не обличате пола или рокля с дължина под коляното, защото комбинацията изглежда доста нелепо. През деня заложете на обикновени скини дънки или плътен клин, а ако ви предстои вечерно излизане можете да експериментирате с фигурален чорапогащник и къси панталонки.

"Уютна" дълга жилетка

Дългите жилетки са се настанили трайно в гардеробите ни, независимо от сезона. Те са идеални както за хладните пролетни дни, така и за снежните, стига отгоре да имате връхна дреха. Можете да ги комбинирате с изчистени рокли, бойфренд дънки и какво ли още не.

Цветен чорапогащник

Чорапогащниците са ни нужни за офисното облекло, за нощите, когато обличаме любимата си черна рокля през студените вечери… Разбира се, има и още много причини да не спираме да ги носим. Но защо да се ограничаваме само в тъмните нюанси? Играйте с контрастите, но все пак не прекалявайте с твърде голямото цветово разнообразие, за да не замените свежата визия с кичозна.

Рокля от плетиво

Рокли като големи и удобни пуловери или пък по-тънки варианти на любимите ни блузи – все от плетиво. Те са изключително удобни, защото съчетават в себе си комфорта на пуловера и свободата на роклята. Тази типична женска дреха, пречупена през призмата на зимните температури, обещава да внесе елегантен, топъл и чаровен полъх в иначе скучния ни "студен" гардероб.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама