5 стилни начина да носите поло тази зима


5 стилни начина да носите поло тази зима
Снимка: iStock/Guliver

Всеки, който е израснал през 70-те, 80-те и ранните 90-те помни как майките им са ги тормозили да обличар полота. Макар че през последните години те бяха излезнали от мода, сега се заврщат с пълна сила. Предлагаме ви 5 начина как да ги носите със стил през следващите няколко студени месеца.

С ярко палто и чанта през рамо

Един прекрасен начин да победите зимната подтиснатост е с цветно палто, което може да освети дори най-мрачния ден. Комбинирайте го с пуловер с яка тип поло в по-земен цвят и чанта с дръжка през рамото.

 

С бомбър яке и скини дънки

Бомбър якетата ще са сила в модния свят и през 2017. Те са идеална комбинация към по-обемисто поло. Довършете визията със скини дънки и ботуши над коляното.

 

С мото яке и мини пола

Създайте една по-дръзка визия, като комбинирате черното си поло с кожео мото яке и мини пола в една тоналност. Акцентирайте с цветен аксесоар.

 

 

С 7/8 дънки и боти

Комбинирайте по-обемния си пуловер с поло с 7/8 дънки. Що се отнася до обувките - заложете на боти, за да може да се виждат целите.

 

С втален костюм

Не само мъжете трябва да носят костюми и нашето предложение го доказва. Изберете си модел в по-пастелен цвят и го съчетайте с изчистено поло в някои от основните цветове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама