5 съвсем обикновени дрехи, които възбуждат мъжете


5 съвсем обикновени дрехи, които възбуждат мъжете

Всяка жена обича да се чувства красива и желана от любимия мъж. Понякога целият този стремеж към съвършенство ни кара да отделим часове пред огледалото, за да се „приведем във вид”. Истината е, че дори прическата и гримът ви да не са напълно изрядни, пак можете да накарате вашия партньор да ви желае лудо. Лесно е - просто заложете на някоя от следните дрехи…

Бяла риза

Бялата риза вече се е превърнала в задължителна модна придобивка за всяка работеща дама. Хубавата новина е, че мъжете направо оглупяват, когато видят жена, облечена в нея. Просто навийте ръкавите, разкопчайте едно копче и сложете ярко червило! Нека не забравяме и лежерните уикенди, когато можете да се подвизавате с неговата риза, без нищо отдолу…

Пола тип молив

По възможност тясна, с цепка отзад и висока талия – истинско изкушение за половинката ви, която веднага би поискала да ви „освободи” от хватката на впитата пола. Едновременно строга, но и много елегантна, полата тип молив върши чудеса с женствеността!

Чорапи с жартиери

Статистиката сочи, че абсолютното болшинство от мъжете намират чорапите за най-съблазнителното нещо у жената. Дори жартиерите да ви се струват твърде ексцентрични и неудобни, нищо не пречи да пробвате чорапи със силиконова лента или пък дори памучни.

Дантелено бельо

Ако по-спортното облекло ни кара да се чувстваме удобно, то бельото ни кара да се чувстваме секси. Повечето мъже харесват женствено бельо, дантелено, накъдрено, показващо колкото се може повече от тялото ти. Затова остави удобните гащи на точки в ъгъла на чекмеджето и се развихри!

Обикновена бяла тениска

Сигурни сме, че имаш поне няколко бели тениски, които обличаш само вкъщи. Е, изненада – време е да ги изкараш на показ, а любимият ти ще оцени този жест (особено, ако ги носиш без сутиен отдолу).

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама
Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама