5-те основни модни тенденции за есен 2015


5-те основни модни тенденции за есен 2015

Колкото и да не ни се иска, трябва да признаем, че есента вече упорито чука на вратата ти. Но макар времето да става по-хладно, има нещо, което може да ни сгрее в дъждовните дни. Модните гиганти определено са се постарали тенденциите през новия сезон да са впечатляващи, свежи и много интересни. Вижте на какво трябва да заложите, ако искате да изглеждате неотразими през есента.

Цветовете на 70-те

Изглежда сякаш именитите дизайнери, които диктуват тенденциите всеки сезон, се опитват да възродят дори най-малкия акцент от отминалите епохи. Всички цветове, които са били актуални през „епохата на диското” се завръщат в гардероба ни. Войнишко зелено, изгорял портокал и най-вече цвят горчица ще се виждат все по-често по витрините на магазините.

Старите кюлоти в нова роля

Кюлотите, които съвременната мода наследява от 60-те, са елегантни панталони с А-образна кройка, които стигат най-много до педя под коленете. Разбира се, за да се впишат в съвременния дух, много марки залагат на кюлоти от деним, които освен изключително практични, изглеждат повече от страхотно!

Като пеперуда на шията

Новият сезон ни е приготвил още една безкрайно женствена тенденция, която дори няма нужда да бъде допълвана от бижута и аксесоари. Ефирни ризи с шал-яка ще се наместят удобно в есенния ни гардероб. Очарователната панделка отпред ще придаден елегантен завършек на всяка визия.

Индиански ресни

Поредната ключова тенденция за новия сезон! Ресните буквално превзеха модния подиум на Парижката седмица на модата. Можете да избирате между много варианти – чанти с ресни, жилетки, поли, а защо не и хубав чифт велурени боти?

Спортно-елегантен шик

Когато кажем „спортно-елегантно” в главата ни изникват най-различни асоциации. Този сезон обаче трябва да пречупим израза през призмата на дизайнерите, които влагат съвсем ново значение. Ако комбинации като спортен панталон с токчета или елегантен блейзър с маратонки ви звучат налудничаво, може би трябва да преосмислите мнението си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама