5 трика, с които да носиш летните си рокли и през зимата


5 трика, с които да носиш летните си рокли и през зимата

О, не отново настъпва зимата. Колкото и все още да жадуваш за топлите вълни на морето или за някоя залепнала песъчинка на лицето ти, силният вятър навън настоятелно ти напомня, че вече е ноември. А как само ти намигат от гардероба пъстроцветните ти летни рокли... Познах, нали? Е, няма нужда да ги захвърляш някъде, където да почакат до следващото лято. Бъди сигурна, че с тези пет трика ще се чувстваш комфортно и топло през цялата зима и в същото време ще можеш да продължиш да носиш любимите си дантела, тюл и коприна.

1. Дантелени рокли през зимата 

Защо не? Най-елегантният начин да се предпазиш от замръзване е като си закупиш едно високо поло. То не само ще те топли, но и ще се съчетае перфектно с нежната дантела на роклята ти. Така че не се колебай да се появиш с роклята от лятната сватба, на която си присъствала, и през декември.

2. Макси рокли

Обичаш да мислиш в големи мащаби? Просто комбинирай любимата си макси рокля на цветя с вълнен пуловер в цвят горчица. След това го захвани с кожен колан на кръста си и се вмъкни в някой атрактивен чифт обувки. Със сигурност ще смаеш всички.

3. Прозиращи рокли

Да носиш прозиращи рокли през зимата е истинско предизвикателство, с което само един истински моден гуру може да се справи. Ще ти издам тайната – носи прозрачната си рокля с чифт черни тесни дънки и заострени ботуши до глезена. И готово – сега си истинско рокендрол момиче!

4. Ежедневни рокли с тънки презрамки

Роклите с тънки презрамки дори не покриват раменете ти. А хрумвало ли ти е да ги съчетаеш с любимия си спортен суитчер с качулка отгоре. Не си сигурна? Пробвай и ще видиш, че това е ще се превърне в любимия ти нов стил.

5. Рокли тип бюстие

Мислиш си, че с такъв модел рокля грипът ти е вързан в кърпа... Не бъди толкова сигурна! Сложи тънка блуза под тях, а защо не и риза на каре. Довери ми се – можеш да изглеждаш класно и с нещо различно от малка черна рокля!

Снимки: Getty Images/Guliver

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама