6 ключови тенденции при обувките за Есен/Зима 2022/23 (СНИМКИ)


6 ключови тенденции при обувките за Есен/Зима 2022/23 (СНИМКИ)
Снимка: Deichmann

Сигурни сме, че с падането на температурите у всички нас се появява непреодолимо желание за промяна – смяна на прическа, освежаване на гардероба и разбира се - нови обувки! Разглеждайки по-отблизо колекциите за Есен/Зима 2022/23, които дебютираха на модните подиуми по-рано тази година, при обувките се забелязват някои ключови тенденции, върху които задължително трябва да съсредоточите вниманието си.

Най-добрите трендове вече могат да бъдат намерени по магазините, което означава, че най-накрая можете да пазарувате дизайните, на които сте „хвърлили око“. Още по-хубава новина е, че имате удивителен съучастник в това начинание! Кой друг обича обувките толкова, колкото жените? Deichmann, разбира се! Със своите цели 21 филиала в България те ускоряват пулса на всеки любител на модата и добрия вкус. А в случай, че предпочитате да пазарувате от комфорта на своя дом, онлайн магазинът на Deichmann разполага с невероятен избор и предлага безплатна доставка за цяла България. И така, да не губим повече време, а да вперим поглед към тенденциите при обувките за Есен/Зима.

Балеринки

Ако има модел, който да прави своето голямо завръщане на модната сцена през този сезон, то това са балеринките! Всички помним Кейт Мос от началото на 2000-те години, когато ниските обувки преживяха своя голям момент. Ето, че сега любимите обувки се завръщат с фин силует, женствено излъчване и красиви верижки.

Лоуфъри

Хубавите женски лоуфъри са на практика вечни! Този сезон те изобилстват с много свежи итерации - от култови дизайнерски стилове с верижки до носталгични версии, насочващи към 90-те и 00-те години. В Deichmann можете да намерите истинско разнообразие от тези „мултифункционални“ лоуфъри - грубовати, класически или пък шикозни с масивен ток или платформа.

Сникъри

Ако не сте сигурни откъде да започнете своето пазаруване, направете крачка назад и се върнете към основните модели. Класическите бели маратонки никога няма да излязат от мода, но това не означава, че не можете да добавите малко цвят. Наред с вечните класически модели и обичаните „чънки сникъри“ с грубоват вид, има адски много модели, които се открояват и с цветове, и с десени като капитонирани материали!

Стилето

Всички стилето модели са отново „в играта“, така че е време да се сбогуваме с грубите платформи и токове до небето, които бяха актуални през лятото. Тенденциите за Есен/Зима 2022/23 повеляват, че ще получите бонус точки, ако изберете тънък ток с акцент или друг детайл като панделка от камъчета.

Ботуши с връзки

В началото на 2010 “combat” ботушите бяха двигател на уличния стил. Но моделите от онова време бяха по-тежки и по-груби, а сега ги виждаме да се завръщат с нови интерпретации. В Deichmann можете да намерите и ботуши, синоним на бунтарския шик, и по-женствени версии на вечната класика.

Ботуши в светли тонове

Наред с традиционните за зимата тъмни цветове, сред тенденциите си намира място и един по-светъл и натурален цветови спектър, започващ от бялото и неговите нюанси и достигащ до мекото бежово и карамелените тонове.

Избрахте ли вече вашия модел? Не забравяйте, че онлайн магазинът на Deichmann разполага с огромен избор от модели, така че не губете излишно време, а се подгответе за есента!

 

ВИЖТЕ ТУК ОЩЕ МОДЕЛИ!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама