6 начина как да носим бели дънки


6 начина как да носим бели дънки

Трябва да признаем, че белите дънки съвсем не са задължителна част от асортимента на женския гардероб. Често си мислим, че ни правят да изглеждаме по-пълни, цапат се лесно, а на всичкото отгоре и са трудни за съчетаване. С помощта на модната блогърка Ванеса Родригес, днес ще се опитаме да ви убедим в практичността и финеса, които притежават белите джинси. Вижте с какво може да ги комбинирате както през лятото, така и през есента…

1. Мокасини и раиран топ

Това несъмнено е най-универсалният начин да изглеждате перфектно с бели дънки. Раираният топ и мокасините запазват спомените за морето дори и през есента, а клъчът в цвят горчица внася свежо настроение.

2. Бяло, бяло и пак… бяло!

Ако сте малко по-дръзки и не се страхувате да експериментирате, задължително пробвайте тази комбинация. Правилото тук е да заложите на обувки в сребристи или златисти нюанси, които да съчетаете с подходящите бижута.

3. Моряшки цветове за градска визия

Всички асоциираме комбинацията между тъмно синьо, бяло и червено с моряшките фланелки. Бързо можете да притъпите това усещане и да създадете типично градски аутфит, ако изберете жилетка или топ на точки.

4. Токчета и ефирен топ

Ако ви предстои излизане по женски и искате да изглеждате стилно, но не прекалено официално, тази комбинация никога няма да ви предаде. Джинсите добавят ежедневна и небрежна нотка, докато лачената чанта и сандали говорят за елегантност.

5. Секси офис визия с риза

Ако си мислете, че белите джинси са „отпускарска” дреха и нямат място в строгия ви дрескод за работа, време е да преосмислите мнението си. Дайте шанс на мултифункционалните дънки да се докажат и в офиса.

6. Черно-бяла класика

Преди години се смяташе, че правилното съчетаване на тези класически цветове повелява черното да е отдолу, а бялото отгоре. За щастие, това вече е абсолютна отживелица, затова ви предлагаме смело да комбинирате белите си дънки с черен топ и тренч. Ако визуално искате да удължите краката си, заложете на елегантни сандали с ток.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама