6 важни стъпки при покупката на дамски маркови часовници


6 важни стъпки при покупката на дамски маркови часовници
Снимка: https://unsplash.com

Ако желаете да направите подарък, с който да впечатлите важна за Вас дама или пък да поглезите себе си, можете да изберете един от многото маркови дамски часовници. Залагайки на часовник, Вие избирате подарък, който ще се носи дълго време и винаги ще напомня за този специален момент. Затова е важно да се отдели време и специално внимание относно избора на модел.

При покупката на дамски маркови часовници най-важното, което трябва да имате предвид е дизайна на часовника. За разлика от ситуацията при мъжките часовници, то при дамите цветът, формата и дизайнът имат много по-голямо значение, отколкото други характеристики. Механичните особености минават на по-заден план, така че можете да спестите пари като се сдобиете с нещо красиво, изчистено без да има много екстри, които в повечето случаи биха останали неизползвани.

Друга важна стъпка при избора на часовник е да прецените дали часовникът би бил подходящ за вашите любими тоалети и дали би си отивал с бижутата, които носите най-често. Много е лесно да се направи бърз преглед на бижутата, които една дама носи и това да ви насочи и помогне в избора на най-подходящ часовник. Например, ако обича да носи по-големи обици, то тогава е добре да заложите на часовник с по-голям диаметър на корпуса. Споменавайки корпуса е важно да отбележим, че е добре да обърнете внимание на кристала, който предпазва часовника, като е препоръчително да бъде минерал-кристал. Това е най-разпространения тип стъкло във часовниците от среден клас (под 1000 лева) и е със средна устойчивост на надраскване и удари. По този начин часовникът по-дълго време запазва своя блясък и здравина.

Друг добър съвет при покупката на часовник е да купите такъв, който има каишка, която може да се сменя. Повечето големи фирми предлагат закупуването на различни цветове и типове каишки за часовници, което ще ви позволи да обновите визията на часовника без да плащате за нов. Кожените каишки придават на часовниците доста по-всекидневен и спортен вид, докато металните обикновено са за предпочитане при официални случаи.

Винаги се стремете да изберете марка, която е изпитана във времето и има множествено добри ревюта онлайн, понеже в случая Вие си плащате за качество. По този начин ще имате възможност да използвате гаранцията при проблеми, а и ще сте уверени, че купувате оригиналния продукт, а не нискокачествен дубликат. Някои от популярните марки, които обръщат особено внимание на своите дамските модели, от които можете да избирате са : Cluse, Espirit, Guess, Festina, Pierre Cardin, Ice-Watch, Casio и Olivia Westwood, Skagen и други. Винаги избирайте часовник, който е водоустойчив, за да не ви се налага да го сваляте при всяко измиване на ръцете или при вземане на душ. Водоустойчивост от 30 метра е повече от достатъчно, освен ако не смятате да плувате често с часовника. В този случай търсете часовник с по-добра водоустойчивост.

Последното решение, което трябва да вземете е дали имате нужда от smart часовник. Новите умни часовници разполагат с доста нови функции, като обикновено се свързват с телефона и следят за обаждания, смс-и и уведомления от социалните мрежи, както и разполагат с добавена система за аларма, GPS и известия свързани със здравословното състояние. При тези часовници, определено внимавайте повече за тяхната водоустойчивост, тъй като повечето модели не са водоустойчиви и трябва да бъдете внимателни с тях.

Всички тези подробности определено ще стеснят кръга на търсене и драстично ще улеснят избора Ви. Остава единствено да изберете доказан онлайн магазин, от който да направите поръчка. Изберете такъв, който ще Ви спести време и ще Ви предостави разнообразно количество продукти с повече вариации на модели и информация за самите часовници.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама