68-годишната майка на Илон Мъск е успешен модел


68-годишната майка на Илон Мъск е успешен модел
Снимка: Getty Images/Guliver

Възрастта е само цифра. След като навършим определени години, сме склонни да вярваме, че има определени граници, неща, които вече не можем да правим. Всъщност никога не е твърде късно да сбъднете мечтата си или да не се отказвате от страстта си.

Представяме ви Мей Мъск, която е повече от една обикновена баба. Освен, че е майка на милиардера Илон Мъск, собственик на Tesla и SpaceX, 68-годишната жена е все още активен модел.

Тя се разходи по подиумите на Седмицата на модата в Ню Йорк в компанията на момичета, които могат да са й внучки.

Тя споделя, че просто иска да "работи и да се забавлява на тези ревюта".

Мъск е модел през последните 50 години, като разкрива, че в момента е много по-ангажирана, отколкото, когато е била на 20.

Тя се е снимала за кампании на Virgin Atlantic Airways, Clinique, Revlon и други. Мей също така е станала посланик на марката Atelier Swarovski.

Нещата не винаги са били лесни за нея, тъй като е отгледала три деца сама.

"Имах да се грижа за къща и 3 деца без помощ. Бедността те кара да работиш наистина здраво. Помня как се разревах, когато едно от децата ми разля мляко. Казват да не ревеш заради разлято мляко. Аз плаках, защото не можех да купя друго този ден", призна тя.

Тя е отгледала 3 успешни деца, докато е работила като модел и е учила. Синът й Илон Мъск е съосновател на Paypal, собственик на Tesla и Space X. Дъщеря й Тоска е холивудски филмов режисьор, а другият й син Кимбъл притежава и ръководи 8 ресторанта.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама