7 рокли, които трябва да има всяка жена


7 рокли, които трябва да има всяка жена

Дори жените, които обичат да носят дънки всеки ден, ще се съгласят, че е абсолютно задължително да имат поне няколко рокли в гардероба си. Има толкова много модели, че понякога може да е трудно да изберем правилните. Предлагаме ви да видите кои са 7-те рокли, които трябва да притежава всяка жена.

Малка черна рокля

Това несъмнено е ней-легендарната рокля. Класическа и вечна, тя идва в различни кройки, затова всяка жена може да избере тази, която най-много отива на фигурата й.

 

Червена рокля

За разлика от черната рокля, червената е създадена, за да ви направи да изпъкнете в тълпата. Такава рокля определено ще привлече всички погледи към вас и най-вече мъжките. 

 

Дълга рокля

Смята се, че дългите рокли са подходящи предимно за високите жени, но това е мит. Всъщност роклите с дължина до земята изглеждат добре върху всяка жена. Дребничките трябва да избират изрязани или асиметрични, докато по-пълничките - с подчертана талия.

 

Рокля с А-линия

Такъв тип модел е по-тесен в горната част и постепенно се разширява в долната част. Такива рокли изглеждат най-добре върху слаби и дребнички фигури, тъй като подчертават женствеността на жената и създават атрактивен силует. Освен това такава рокля може да ви помогне да прикриете по-широките си бедра.

 

Рокля риза

Роклята риза за първи път е представена от Коко Шанел, която превръща обикновената мъжка риза в елегантна част от женския гардероб. Тя може да бъде носена както през деня, така и вечер. Може също така да я комбинирате с дънки за по-интересна визия.

 

Бяла дантелена рокля

Дантелата отдавна е смятана за луксозна материя, тъй като преди само богатите хора са могли да си я позволят. Носенето й кара всяка жена да се чувства по-женствена и елегантна. Комбинирайте я с аксесоари в черно или кафяво и ще изглеждате ослепително.

 

Коктейлна рокля

За тези вечерни събития, когато искате да изглеждате стилно и секси, най-добре заложете на коктейлна рокля. Тя е по-комфортна и практична от вечерните рокли с дължина до земята. Освен това такава рокля не пречи на движенията ви, когато танцувате. Затова е перфектният избор, когато отивате на клуб.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама