7 тенденции, които ще носим следващата пролет


7 тенденции, които ще носим следващата пролет

След като изминаха някои от най-важните Седмици на модата, е време да видим кои са основните тенденции, които се наложиха.  

Предлагаме ви да видите стиловете, които ще повлияят на собствения ви гардероб. 

Не е ли романтично

Волани, обемни ръкави и препратки към Викторианската епоха направиха пролетните рокли определено романтични и малко по-драматични, отколкото обикновените ежедневни рокли.

 

Ваканционни принтове

Пролетните цветове са ярки и ни настройват за ваканция. Наситените, тропически мотиви намериха своя път към всичко, създавайки настроение, дори когато сте вкъщи.

 

На пистата

Модната мания по спорта е основна за пролетта, предлагайки ни голямо разнообрази от спортни панталони. Може да ги носите както в ежедневието, така и във фитнеса - и в двата случая ще сте в крак с модата.

 

На показ

С идването на пролетта преекспонирането ще бъде новата норма, благодарение на топове тип сутиен и бюстиета. Може да ги комбинирате с прозрачна блуза отгоре или с разкопчано яке, за да бъде всичко на показ.

 

Райета

Класическият принт ще бъде хит следващата пролет, но е модерно актуализирани в плетива, прозрачни материи и дори асиметрични тоалети. 

 

Промяна

Правилата са създадени, за да бъдат нарушавани, затова следващата пролет може да носите блуза или сутиен върху ризата. Дизайнерите ви предлагат да експериментирате с дрехи, които са носени по нетрадиционен начин.

 

Блясък от 80-те

Обемни ръкави, къси рокли и металически цветове са сигнал за завръщане на блясъка на 80-те. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама