8 неща, които всеки Водолей трябва да има в гардероба си


8 неща, които всеки Водолей трябва да има в гардероба си
Снимка: iStock/Guliver

Знаем, че Водолеите не обичат да им се казва какво трябва или не трябва да правят, дори когато става въпрос за това, което се намира в гардероба им. Но дори и най-уникалният знак има няколко универсални черти, особено що се отнася до мода. Ето кои са нещата, които гарантирано ще намерите в килера на един истински Водолей (а ако ги няма, значи е време за шопинг)

1. Дрехи с принтове

Леопард, змии, каре и флорални щампи, в този гардероб има всичко! Тъй като Уран е тяхната управляваща планета, Водолеите винаги се стараят да живеят възможно най-пълноценно и на всяка цена - свободно, което означава, че определено не се ограничават до определена гама или стил.

2. Единствено по рода си бижу

Свободата на духа се изразява и с желание да притежават оригинални бижута, които никой друг няма. Понякога това означава персонализирано колие с инициали; друг път пък може да става дума за обиколка по старинните магазини в търсене на съкровища от Арт Деко.

3. Ексцентрични дънки

Кой би си купил обикновени тъмно сини слим дънки, когато има пред себе си тези избелели, прокъсани красавици, украсени с ресни и бродерии? Със сигурност не и някой Водолей.

4. Тениски с послания

Като въздушен знак, Водолеите могат да бъдат доста упорити, когато става въпрос за техните убеждения и възгледи. И макар да изразяват безпроблемно себе си пред близки и приятели, те са склонни да „отстъпват” назад пред непознати. Затова тениските, които носят определени послания, са им на сърце.

5. Цветни чанти

Друг лесен начин да се откроите от тълпата? Разбира се, чрез ярки цветове! Не ви пука особено дали обувките ви са бели, или черни, а пък чантата цикламена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама