Бизнесът на Виктория Бекъм под заплаха


Бизнесът на Виктория Бекъм под заплаха

Виктория Бекъм, която има успешен моден бизнес, може да остане без него, тъй като за трета поредна година не е представила финансите си пред държавата навреме.

Victoria Beckham Limited, която включва модния бизнес на бившата певица, както и личната й марка, получи официално предупреждение за закриване заради закъсненията в отчитането, съобщават британски медии.

Според изданието "Дейли мейл" Бекъм е получила предупреждението от британския регистър на търговските компании още в началото на месец декември.

“Освен ако не бъде представена причина за обратното, Victoria Beckham Limited ще бъде отписана от регистъра и компанията ще бъде разтрогната до февруари 2017 г., а цялата нейна собственост ще премине в държавни ръце."

Victoria Beckham Limited е основана през 2008 г., като тогава съпругът на Виктория – Дейвид Бекъм, е вписан като директор.

Представители на семейството отказаха да коментират статията, но според източници, близки до семейството бизнесът на Виктория Бекъм не е изложен на риск.

В същото време дъщерна компания на Victoria Beckham Limited - Beckham Brand Holdings Ltd, чийто директор отново е Дейвид, също е получила известие от британския регистър на търговските компании на 13 декември. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама