Близначки пресъздават визиите на любими герои (СНИМКИ)

  • Близначки пресъздават визиите на любими герои (СНИМКИ)
    Дата: Снимки: Instagram
Дата: 12.05.2020 Снимки: Instagram
Iwoman.bg

Замисляли ли сте се как би се обличал Мечо Пух, ако е истински човек? Или какви дрехи биха избрали злодеите на Дисни в реалния свят? Близначките Даниел и Никол от Великобритания явно са мислили доста по въпроса. И не само, те са дали отговори на тези, но и на много други въпроси в профила си в Instagram, където публикуват снимки, носейки само и единствено винтидж дрехи, които нашите любими анимационни герои вероятно биха носили днес.

Модна блогърка пресъздава тоалети от любими сериали

Като всички момиченца, още от ранна детска възраст двете близначки обичаят да играят с дрехи и да създават уникални комбинации. Дори известно време са работили в модната индустрия. Но любовта им към дизайна и креативността, в комбинация с екологичното им самосъзнание, ги карат да създадат своя собствена марка дрехи, наречена Betty Berry.

И Даниел, и Никол се гордеят с работната си етика и реакцията на обществеността. Благодарение на завръщането на винтидж дрехите, близначките успяват да дадат нов живот на старите дрехи с голям успех. Instagram профилът им показва истински талант в пресъздаването на външния вид на най-любимите ни герои по стилен начин, запазвайки собствената си идентичност в процеса.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.