Българка дефилира за Chanel в Париж (снимки)


Българка дефилира за Chanel в Париж (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

От уличен протест до супермаркет, от бистро до летище – Карл Лагерфелд меко казано обожава да представя моделите си по най-нестандартния начин. Изключение не прави и колекцията пролет/лято 2019, която бе представена на Седмицата на модата в Париж. Гран Пале или иначе казано Големият дворец на Шанз-Елизе се превърна в морски бряг за дефилето на френския бранд.

Пясък, морски вълни и безкрайно синьо небе бяха само част от декора на великолепното шоу. По този начин Chanel отново успяха да покажат една различна страна на суровия моден свят, демонстрирайки забавленията и живота отвъд този "стъклен похлупак".

Звездата на ревюто за трети път бе Кая Гербер, която бе преобразена с черни джинси, бяла риза и брандиран колан.

Няма как да не отбележим факта, че за пръв път от десетилетие на "подиума" се появи и българка. Това бе 16-годишната Белослава Хинова, която е лично избрана от Лагерфелд. Красавицата дефилира по пясъка с бял сет, шапка и слънчеви очила.

Що се отнася до представената колекция за пролетно-летния сезон, можем да кажем, че в модната къща няма особено раздвижване. Моделите бяха изчистени, семпли и елегантни. Доминираха традиционните за бранда пепитени сака, но без закопчаване, дантелените елементи, а цветовата гама бе приглушена – розова черупка и морска пяна, за разлика от вечерната колекция, решена в черен цвят, но с различни текстури.

Несъмнено шапките за слънце бяха свързващият елемент в цялото ревю.


Култовите чанти на Chanel влязоха в ролята на огърлици, а акцентът сред аксесоарите бяха ръкавиците без пръсти, вдъхновени от самия Карл Лагерфелд.

Именитият дизайнер пък предизвика истински фурор, появявайки се на модното събитие без култовите си слънчеви очила.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама