Черни рокли и мълчалив протест на Златните глобуси


Черни рокли и мълчалив протест на Златните глобуси
Снимка: Getty Images/Guliver

75-тото издание на наградите "Златен глобус" се проведе снощи в Бевърли Хилс. Тазгодишната церемония далеч не бе толкова "златна" и бляскава колкото миналата година. Червеният килим остана единственият цветен контрапункт на събитието, тъй като водещ цвят бе черният както при дрехите, така и що се отнася до всеобщото настроение. Мълчаливият отказ на актрисите от пъстри и пищни тоалети бе продиктуван от случаите на сексуални посегателства в Холивуд, които излязоха "под светлината на прожекторите" през изминалата 2017 година. Разбира се, това съвсем не означава, че те не изглеждат повече от феноменално! Ето и кои дами се справиха блестящо с избора на черна рокля и успяха да изпъкнат със стил и елегантност.

Анджелина Джоли сияеше в изящната си рокля, дело на Atelier Versace, с прозрачни ръкави. Красивата актриса, която бе дошла на събитието в компанията на големия си син Пакс, бе избрала да допълни визията си с диамантени бижута и съвсем лек nude грим.

Джесика Бийл успя да привлече погледите, благодарение на пищната си рокля с голи рамене. Тя успя да спази дрескода, разчупвайки го съвсем леко с ефирната подлата в бледо розово. Роклята на актрисата, както и смокинга на нейната половинка Джъстин Тимбърлейк, са дело на Dior.

Катрин Зита Джоунс не изневери на женствения си и сексапилен стил, доверявайки се на дизайнера Zuhair Murad. 48-годишната звезда отбеляза, че "черният цвят съвсем не означава, че няма да покажем най-доброто от себе си". Забележителната брюнетка бе завършила визията си с небрежни къдрици, ярко червило и тъмно зелени обици.

Рийз Уидърспуун се появи на бляскавото събитие, хванала под ръка бременната с първото си дете Ева Лонгория. И двете актриси бяха избрали семпли прически, а тоалетите им бяха безупречни и доста подобни.

Пенелопе Круз и Даян Крюгер определено се наредиха сред актрисите с най-пищни и забележителни рокли. И докато русокосата красавица носеше ефирна черна рокля със сребърни акценти на Prada, то Пенелопе се бе спряла на модел с голи рамене и тежък сатенен шлейф.

На тазгодишната церемония Хали Бери не се нарежда сред модните отличници, избирайки дантелена мини черна рокля.

Изглежда, че има дами, които са пропуснали "съобщението" за черния дрескод. Бланка Бланко и немският модел Барбара Мейер бяха избрали рокли, не само несъответстващи с каузата против сексуалното насилие, но и твърде разголени и цветни.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама