Инстаграмърите, които да последваш сега


Инстаграмърите, които да последваш сега

Повечето хора се събуждат и заспиват с телефон в ръка, показалецът, на която – до преди малко е скролвал в някое приложение. Днес на фокус е Instagram, който е чудесен пример за подобна апликация. Instagram несъмнено е най-голямата социална мрежа за споделяне на снимки, а нейните потребители са десетки милиони. От тях се постарах да подбера онези 10 български потребители, които си заслужава да последвате по няколко причини – те са свежи, млади и разбират от мода, а разглеждайки профилите им - гарантирано ще се вдъхновите.

1. София Маджарова (@otherworldlylovejunkie)

Тя е млада и красива, а публикациите ѝ в Instagram заявяват невероятен усет към модните тенденции. София е нежна, нестандартна и определено е един от малкото модели, които успешно пленяват аудиторията с присъствие и елегантност. Съдържанието в профила на София Маджарова ще ви накара да се почувствате добре в кожата си, наслаждавайки се на чиста и неподправена красота, пощадена от всевъзможни външни намеси.

@shanajade 💕📷

A post shared by Sofia Madjarova (@otherworldlylovejunkie) on

2. ATIDORA (@atidorablog)

Диа и Мира определят себе си като модерни бохеми, абсолютни фенове на рок и метъл музиката, а стилът им на обличане - комбинация от boho и glamrock. Блогът им е само на година, но засега e единственият български моден блог, акредитиран от Камарата за мода. Били са жури на едни от най-престижните модни конкурси - БГ Модна икона и Златна игла, а марката Tommy Hilfiger е избрала тях като представители на една от последните си колекции за България. Накратко - ATIDORA наистина знаят как се прави.

3. Савина Николова (@mademoiselle_s_blog)

Савина живее в Англия и описва себе си като блогър по професия, но пътешественик по душа, който трудно се задържа на едно място повече от три години. Смело твърди, че започването на модния й блог, Mademoiselle S. Blog, е едно от най-добрите й решения. А той, в качеството си на неин визуален дневник, показва последните тенденции както по класически, така и по по-разчупен начин.

4. Marie. Konstantin (@marie.konstantin)

Мари Константин е блогърка и основателка на ЕNOUEMENT, като същевременно е и чудесен пример за дама с невероятно чувство за стил. Публикациите й в Instagram ще изтръгнат от вас всевъзможни емоции, но всички от тях – гарантирано позитивни. В профила ѝ ще можете спокойно да се насладите на любовни етюди, котешки прегръдки, стилни аутфити и огромна доза нежност, женственост и лъчезарност.

🐚🌊

A post shared by Marie Konstantin | Blogger (@marie.konstantin) on

5. Джоанна Колев (@joannakolev)

Тя е типичният пример за това, че независимо къде отиде една българка – винаги се отличава с неземната си красота и ако някой ви каже, че в Англия е изгряло слънце - заради Джоанна е, a не заради глобалното затопляне. Публикациите в профила й излъчват сексапил и стил, преплетени в невероятни модни аутфити, които ще ви оставят без дъх и с желание да се снимате на някои от локациите, използвани за нейните снимки.

6. Йоанна Слабакова (@yoannaslabakowa)

Екзотични черти и остър ум, примесени с толкова голямо количество женственост, че може да те убие. Но спокойно, гарантираме ви, че профилът й е безопасен и няма да ви причини вреда – напротив. Публикациите й са нестандартни, артистични, а посланията на тези, които съдържат текст в себе си – задълбочени. Йоанна е студент по медицина, но ви гарантираме, че освен като бъдещ лекар, тя би могла да ви излекува и емоционално само с едно разглеждане на нейния профил.

7. Ванина Хаджийска (@styleinspiratrice)

Тя е красива, стилна и успешна, а слабостта й към модата и луксозния начин на живот си личат във всяка една от нейните публикации. Независимо какво точно прави по време на кадрите – пазарува, ходи, позира, пие кафе или пътува – отвсякъде ще забележите, че струи свежест и непринуденост. Ванина е и разказвач на кратки истории, които споделя в блога си - styleinspiratrice.com, а пътуването е нейната страст. Aко искате да се развеселите по всяко време на деня или пък да набележите следващата си дестинация за почивка – задължително трябва да я последвате.

8. Звезделина Цолова (@mintstories)

В името на този Instagram профил присъства свежата дума "мента" и случайност или пък не – съдържанието му напълно отговаря на заглавието. А момичето, което стои зад поддържането на този невероятен Instagram профил, е блогърката Звезделина Цолова. В @mintstories ще откриете множество публикации, изпълнени с изключителна страст към мода, пътешествия и кулинарни глезотии, които косвено ще нахранят сетивата ви. Насладете се на обагрените в цветове снимки на Звезделина, заредете се с настроение и не забравяйте да посетите и нейния блог -mintstories.com.

Това лято се погрижих за няколко много важни за мен неща, които наистина отнемат време (все пак хубавите неща изискват време) и имат основна роля върху моето самочувствие и вътрешна хармония, помагат ми да се чувствам и да изглеждам по-добре, по-красива и по-щастлива... 🌸 Разберете повече в най-новия пост на mintstories.com (има линк в Instagram описанието ми). / This summer I took care of a few very important things for me that really take time (still good things take time) and have a major role in my self-esteem and internal harmony, help me to feel and look better, more beautiful and happier, of course... 🌸 Find out more on our latest article on mintstories.com (click the link in bio). #beautifulplaces #photography #nature #minimal #bulgarianbeauty #moodoftheday #lifestyle #blogger #pinkshades #weekendmaxmara #philipslumea

A post shared by MS by Zvezdelina Tsolova (@mint.stories) on

9. Алис Симеонова (@mademoiselleaia)

Mademoiselleaia, Алиска или просто Ая – името може да търпи изменения, но не и самата тя – блогърка, авантюристка, че и със стил и натурална красота – просто жена мечта. А профилът й също е пълен с най-различни неща, които ще ви отведат в българската версия на "Алиса в страната на чудесата", а именно – "Алиска в страната на чудименно". И не забравяйте да пригответе хубавото си настроение, за да ви е под ръка, когато разглеждате нейните постове, изпълнени с усмивки, нежност, красиви пейзажи от различни дестинации и разбира се – стилни модни съчетания.

10. Христо Станчев (@h.risto)

Малко мъже заслужават да са в класацията на iWoman и да попаднат в своеобразен виртуален Instagram харем, но Христо се отличава от мъжката маса с това, че има много нетипичен стил. Не, не казвам, че всички мъже по природа са лишени от чувство за стил, но при Христо усетът към модните тенденции е изключително развит, а това си проличава още при първия преглед на неговия профил. Съдържанието му е не просто модно ориентирано, но и екстравагантно и затова той си заслужи едно от местата сред любимите ни профили в Instagram. Публикациите му, обаче, далеч не е единственото нещо, което ще привлече вниманието ти. Само да знаеш какви Instagram Story-та качва. Гледаш, четеш описанието им и плачеш от смях.

oooooops i did it again

A post shared by Hristo Stancheff (@h.risto) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама