Инстаграмърите, които да последваш сега


Инстаграмърите, които да последваш сега

Повечето хора се събуждат и заспиват с телефон в ръка, показалецът, на която – до преди малко е скролвал в някое приложение. Днес на фокус е Instagram, който е чудесен пример за подобна апликация. Instagram несъмнено е най-голямата социална мрежа за споделяне на снимки, а нейните потребители са десетки милиони. От тях се постарах да подбера онези 10 български потребители, които си заслужава да последвате по няколко причини – те са свежи, млади и разбират от мода, а разглеждайки профилите им - гарантирано ще се вдъхновите.

1. София Маджарова (@otherworldlylovejunkie)

Тя е млада и красива, а публикациите ѝ в Instagram заявяват невероятен усет към модните тенденции. София е нежна, нестандартна и определено е един от малкото модели, които успешно пленяват аудиторията с присъствие и елегантност. Съдържанието в профила на София Маджарова ще ви накара да се почувствате добре в кожата си, наслаждавайки се на чиста и неподправена красота, пощадена от всевъзможни външни намеси.

@shanajade 💕📷

A post shared by Sofia Madjarova (@otherworldlylovejunkie) on

2. ATIDORA (@atidorablog)

Диа и Мира определят себе си като модерни бохеми, абсолютни фенове на рок и метъл музиката, а стилът им на обличане - комбинация от boho и glamrock. Блогът им е само на година, но засега e единственият български моден блог, акредитиран от Камарата за мода. Били са жури на едни от най-престижните модни конкурси - БГ Модна икона и Златна игла, а марката Tommy Hilfiger е избрала тях като представители на една от последните си колекции за България. Накратко - ATIDORA наистина знаят как се прави.

3. Савина Николова (@mademoiselle_s_blog)

Савина живее в Англия и описва себе си като блогър по професия, но пътешественик по душа, който трудно се задържа на едно място повече от три години. Смело твърди, че започването на модния й блог, Mademoiselle S. Blog, е едно от най-добрите й решения. А той, в качеството си на неин визуален дневник, показва последните тенденции както по класически, така и по по-разчупен начин.

4. Marie. Konstantin (@marie.konstantin)

Мари Константин е блогърка и основателка на ЕNOUEMENT, като същевременно е и чудесен пример за дама с невероятно чувство за стил. Публикациите й в Instagram ще изтръгнат от вас всевъзможни емоции, но всички от тях – гарантирано позитивни. В профила ѝ ще можете спокойно да се насладите на любовни етюди, котешки прегръдки, стилни аутфити и огромна доза нежност, женственост и лъчезарност.

🐚🌊

A post shared by Marie Konstantin | Blogger (@marie.konstantin) on

5. Джоанна Колев (@joannakolev)

Тя е типичният пример за това, че независимо къде отиде една българка – винаги се отличава с неземната си красота и ако някой ви каже, че в Англия е изгряло слънце - заради Джоанна е, a не заради глобалното затопляне. Публикациите в профила й излъчват сексапил и стил, преплетени в невероятни модни аутфити, които ще ви оставят без дъх и с желание да се снимате на някои от локациите, използвани за нейните снимки.

6. Йоанна Слабакова (@yoannaslabakowa)

Екзотични черти и остър ум, примесени с толкова голямо количество женственост, че може да те убие. Но спокойно, гарантираме ви, че профилът й е безопасен и няма да ви причини вреда – напротив. Публикациите й са нестандартни, артистични, а посланията на тези, които съдържат текст в себе си – задълбочени. Йоанна е студент по медицина, но ви гарантираме, че освен като бъдещ лекар, тя би могла да ви излекува и емоционално само с едно разглеждане на нейния профил.

7. Ванина Хаджийска (@styleinspiratrice)

Тя е красива, стилна и успешна, а слабостта й към модата и луксозния начин на живот си личат във всяка една от нейните публикации. Независимо какво точно прави по време на кадрите – пазарува, ходи, позира, пие кафе или пътува – отвсякъде ще забележите, че струи свежест и непринуденост. Ванина е и разказвач на кратки истории, които споделя в блога си - styleinspiratrice.com, а пътуването е нейната страст. Aко искате да се развеселите по всяко време на деня или пък да набележите следващата си дестинация за почивка – задължително трябва да я последвате.

8. Звезделина Цолова (@mintstories)

В името на този Instagram профил присъства свежата дума "мента" и случайност или пък не – съдържанието му напълно отговаря на заглавието. А момичето, което стои зад поддържането на този невероятен Instagram профил, е блогърката Звезделина Цолова. В @mintstories ще откриете множество публикации, изпълнени с изключителна страст към мода, пътешествия и кулинарни глезотии, които косвено ще нахранят сетивата ви. Насладете се на обагрените в цветове снимки на Звезделина, заредете се с настроение и не забравяйте да посетите и нейния блог -mintstories.com.

Това лято се погрижих за няколко много важни за мен неща, които наистина отнемат време (все пак хубавите неща изискват време) и имат основна роля върху моето самочувствие и вътрешна хармония, помагат ми да се чувствам и да изглеждам по-добре, по-красива и по-щастлива... 🌸 Разберете повече в най-новия пост на mintstories.com (има линк в Instagram описанието ми). / This summer I took care of a few very important things for me that really take time (still good things take time) and have a major role in my self-esteem and internal harmony, help me to feel and look better, more beautiful and happier, of course... 🌸 Find out more on our latest article on mintstories.com (click the link in bio). #beautifulplaces #photography #nature #minimal #bulgarianbeauty #moodoftheday #lifestyle #blogger #pinkshades #weekendmaxmara #philipslumea

A post shared by MS by Zvezdelina Tsolova (@mint.stories) on

9. Алис Симеонова (@mademoiselleaia)

Mademoiselleaia, Алиска или просто Ая – името може да търпи изменения, но не и самата тя – блогърка, авантюристка, че и със стил и натурална красота – просто жена мечта. А профилът й също е пълен с най-различни неща, които ще ви отведат в българската версия на "Алиса в страната на чудесата", а именно – "Алиска в страната на чудименно". И не забравяйте да пригответе хубавото си настроение, за да ви е под ръка, когато разглеждате нейните постове, изпълнени с усмивки, нежност, красиви пейзажи от различни дестинации и разбира се – стилни модни съчетания.

10. Христо Станчев (@h.risto)

Малко мъже заслужават да са в класацията на iWoman и да попаднат в своеобразен виртуален Instagram харем, но Христо се отличава от мъжката маса с това, че има много нетипичен стил. Не, не казвам, че всички мъже по природа са лишени от чувство за стил, но при Христо усетът към модните тенденции е изключително развит, а това си проличава още при първия преглед на неговия профил. Съдържанието му е не просто модно ориентирано, но и екстравагантно и затова той си заслужи едно от местата сред любимите ни профили в Instagram. Публикациите му, обаче, далеч не е единственото нещо, което ще привлече вниманието ти. Само да знаеш какви Instagram Story-та качва. Гледаш, четеш описанието им и плачеш от смях.

oooooops i did it again

A post shared by Hristo Stancheff (@h.risto) on

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама