Как да изберем най-подходящия сутиен


Как да изберем най-подходящия сутиен

Свалянето на сутиена в края на деня... Нима има нещо по-отпускащо и задоволяващо от свободата, пък била тя и на гърдите ви? Все пак, сутиенът е колкото удобна и небходима, толкова и на моменти никак комфортна част от дамското облекло. Хубавата новина е, че можете да промените този факт, избирайки правилния сутиен. Да, точно така! Много жени си мислят, че нямат проблем с купуването на долно бельо, но истината е съвсем далеч. Често правим грешката да вземем правилната чашка, но с неподходяща обиколка или пък да избираме само по цветове, дантели и материи...

Получашка

Този тип сутиен е добър избор за жените с малки гърди, които искат да създадат обем отпред. Чашката му е удобна, но не осигурява почти никаква подкрепа, а дами, които носят размер, различен от A и B, има вероятност да изглеждат доста неестетично.

Тип „балконет“

Това е вариация на получашката, но с по-голямо покритие. Той е направен, за да разкрива горната половина от гърдите и затова повдигащият му ефект е съсредоточен именно в тази зона. Седи чудесно на дами със среден бюст – чашки B и C.

Цяла чашка

Този модел съвсем безапелационно може да се нарече царят на сутиените! Чашките покриват гърдите изцяло, за да им осигурят нужната поддръжка, а благодарение на презрамките и лентите те добиват стегната форма. Този модел е най-удобен за дамите с пищен бюст.

Сутиен без презрамки

Надали има нужда да ви обясняваме в кои случаи трябва да посегнете към този модел. Колкото и да са практични, тези сутиени не осигуряват никаква подкрепа, а често създават и чувство на дискомфорт. Ако имате важно мероприятие, най-добре изберете сутиен със закръглени чашки като на малката русалка Ариел.

Бралет

Това е може би един от най-красивите модели сутиени. Той е чудесен избор за романтичните вечери с половинката. Няма банели, подплънки или твърди чашки, само ефирна дантела. Разбира се, трябва да можете да се похвалите с перфектен и стегнат бюст, за да може да се разгърне целия потенциал на бралета.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама