Mагически реализъм от H&M Studio за Есен-Зима 2019

  • Mагически реализъм от H&M Studio за Есен-Зима 2019
    Дата: Снимки: H&M
Дата: 29.08.2019 Снимки: H&M
Iwoman.bg

H&M Studio вдига завесата на есенната колекция "Магическиреализъм", подправена с настроение и отличителна женствена духовност.

Фотографиите са заснети на фона на пълните с енергия улици на Ню Йорк, а екипът включва фотографа Крисчън Макдоналд, стилиста Людивин Поаблан, която е и консултант в дизайна, както и модела Адут Акеч.

Колекцията е комбинация между изящни елементи, копринени рокли и вълнени пуловери.

У нас H&M Studio ще бъде налична от 5 септември.

Създадена да бъде устойчива във времето, колекцията дава сила на женската аудитория да експериментира в облеклото си и поставя начало на една нова ера на уверената жена. Ключовите артикули са палто със строг силует, вълнен костюм с вталено сако, кожен панталон, подплатен обемен елек, елегантна блуза от памук и вискоза, ботуш над коляното и ефирна рокля от рециклиран полиестер.

Цветовата палитра се състои от есенни кафяви и зелени нюанси с лек акцент от ярко червено и жълто, заедно с причудливи десени, вдъхновени от магнитните полета.

"Вдъхновихме се да открием магичното във всекидневието. В търсенето на устойчиви във времето модели с лек духовен елемент създадохме всеки артикул от колекцията така, че да вдъхновим модерната жена. Има толкова много класически облекла в колекцията, които могат да бъдат комбинирани както с официални дрехи, така и с артикули за ежедневието", каза Анджелика Гимборг, H&M Студио Дизайнер.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.