Must have тази пролет: Цветен костюм


Must have тази пролет: Цветен костюм
Снимка: iStock/Guliver

Казват, че "някои костюми могат да вдъхнат повече увереност на една жена, отколкото която и да е рокля". Няма как да не се съгласим с това! Костюмът отдавна не принадлежи само на мъжката част от населението. Не принадлежи дори и само на хората, работещи в офис, и последните модни седмици за пореден път ни доказаха това.

Видяхме костюмите от две части в какви ли не разновидности и цветове. Сакото може да бъде двуредно или да остане разкопчано; да има свободна кройка или да подчертава силуета. Същото важи и за панталоните – скини или със широки крачоли, изборът е изцяло ваш! Ами коланът – ако ви харесва, сложете го. Нищо не е задължително и всичко е позволено!

Е, добре, почти всичко – желателно е костюмът да не бъде черен, делово сив или индигово син. Всичко отвъд тези тонални граници е позволено, даже препоръчително! Цялата цветна палитра е на разположение за експерименти!

Цветните костюми ще заемат важен дял от модата през предстоящите сезони и е повече от препоръчително да присъстват в гардероба.

Защо? Можете да прочетете ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама