Must-have за това лято: Паднали рамене


Must-have за това лято: Паднали рамене

Един от най-големите трендове през изминалите години, който е в пълен разгар през лято 2017, е блузата с паднали ръкави и акцент по избор, преплитащ небрежна елегантност с неповторим градски шик.

Моделът, разкриващ ключиците и раменете, които са новите носители на загадъчния сексапил, стои прелестно независимо от размера. Напълно подходящ за разходка по улиците под жаркото слънце или крайградко пътуване през уикенда. Свободната кройка и широките ръкави ще допринесат за прохлада през топлия сезон без да компроментират перфектния аутфит. А кой е той? Представяме ви 3 идеи как да съчетаете този must-have с неща от гардероба, които има всяка от нас:

Райета с деним

Няма нищо по-удобно и добре изглеждащо от класиката, а какво по-класическо от денима. Едноцветен топ с хоризонтални райета за втален вид, съчетан с дънки, перфектни за вашата фигура, изграждат минималистичната работна униформа на сезона. А за модна препратка към 90-те, заменете дънките с къса дънкова пола и кецове изцяло в бяло. Така вече сте готови да завладеете града със своя модерен стил.

Back home \uD83C\uDFE1 enjoying this downtime before our next adventure #ootd

A post shared by BRITTANY XAVIER (@thriftsandthreads) on Jul 9, 2017 at 12:48pm PDT

Бродерия на показ

Най-новата страст на дизайнерите са бродериите, без значение дали са на обувки, якета, дънки или в случая - на топа с паднали ръкави. Разнообразието от цветове и форми позволява на всяка една от нас да изрази своята индивидуалност, като ние от редакцията залагаме на комбинация с бял панталон за по-голям комфорт и изчистен вид.

Романтика през юли

Какво по-прекрасно от топ с паднали рамене? Рокля от същия вид. Почти всички са изработени от памук, което гарантира лекота на движението, докато в същото време се запазва женствеността. Изборът на десена, както и с какво да я съчетаeте, е напълно във ваши ръце, като единственият ни съвет е да се чувствате добре!

iWoman съвет: За да привлечете по-голямо внимание към откритите части на тялото си и да подчертаете тена, намажете раменете, ключиците и краката си с олио за тяло с бляскащи частици или хайлайтър, а после се насладете на зашеметяващия резултат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама