Най-големите тенденции при денима


Най-големите тенденции при денима
Снимка: iStock/Guliver

Дънките винаги ще бъдат неразделна част от нашия гардероб, но понякога ни омръзва да носим любимите си скини дънки. Не казваме, че трябва напълно да ги зачеркнете, но ви предлагаме да почерпите вдъхновение от тези 5 тенденции, които ще бъдат актуални през 2017.

1. Широки подгъви

Вместо да скъсявате дънките, които са ви дълги, може спокойно да ги навиете до глезена. Това е идеален начин да покажете хубавите си обувки.

 

2. Разръфани краища

Тази тенденция продължава да е актуална и има причина. Разръфаните краища правят визията по-небрежна. Ако пък искате да изглеждате по-стилно, просто ги комбинирайте с обувки на токчета.

 

3. Овърсайз якета

Не е тайна, че дънковите якета са сред любимите ни дрехи, тъй като са много универсални. Тази година на мода са по-широките модели. Комбинирайте якето си с нещо по-женствено като плисирана пола за една по-балансирана визия.

 

4. Бродерии

Не трябва да се изненадвате, ако навсякъде по магазините срещате дънки с бродерии, най-често флорални. Ако не искате да си купувате нови дънки, за да се впишете в тенденцията, може да си купите кръпки от някоя кинкалерия и да ги зашиете. 

 

5. Дънкови обувки

Кой е казал, че денимът трябва да се носи само под формата на панталони, якета или ризи? Дънковите кецове или лоуфъри ще са доста актуални този сезон, така че няма да сбъркате, ако ги прибавите към колекцията си с обувки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама