Новите аксесоари на Chloé - усещане за племенен символизъм


Новите аксесоари на Chloé - усещане за племенен символизъм
Снимка: Getty Images/Guliver

"Същността на модерния начин на обличане – неконструктуран, безтегловен, (и) напълно женствен." Така си спомнят Карл Лагерфелд в Chloé този февруари. Брандът представи есенно-зимната си колекция за 2019-2020 година в последния ден на миналия месец, като отдаде почит на дизайнера, приветствайки гостите си с картички с различни ключови колекции на Карл, които той е създал в продължение на 25 години.

Думите на дизайнера, с когото светът се раздели на 19 февруари, сякаш перфектно описват естетиката на Chloé. Тук се фокусираме върху аксесоарите, които творческият директор Natacha Ramsay-Levi представи по време на шоуто в Парис. Следвайки философията на колекцията, аксесоарите допълват дрехите, като внасят лек бунтарски смисъл и силно усещане за племенен символизъм.

На фона на стегнатите, строги силуети с високи яки в палтата, саката и пуловерите аксесоарите се отличават с по-свободни и асиметрични форми. Колиета, обици и чанти с нестандартно решени големина и излъчване допълват иначе познатите ни мотиви от 70-те години.

Всички аксесоари носят символно значение и играят ролята на талисмани. В масивните колиета виждаме етруски и индиански мотиви с подобни на зъби орнаменти и нашумелите акрилни елементи, наподобяващи смола. Наблюдаваме и пера като допълнение към някои чанти и колиета.

OЩЕ ЗА КОЛЕКЦИЯТА И СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама