Тенденции при бижутата за пролет 2020


Тенденции при бижутата за пролет 2020
Снимка: Getty/Guliver

Готови ли сте за чисто нов набор от бижута, които да влязат във вашия гардероб? И тъй като сме сигурни, че няма жена, която да не обича аксесоарите, днес ще ви представим някои от основните тенденции за пролет 2020. От големите халки, забелязани на ревютата на Proenza Schouler и Versace, до металните плетеници на Brandon Maxwell и Gucci, всички трендове ще могат да се носят в ежедневието!

1. Супер големи халки

„Обръчите“ не са нова тенденция, напротив – помним я от близкото минало. Но тази пролет модните диктатори повеляват, че „размерът има значение“. Колкото по-големи и плътни, толкова по-добре!

2. Големи вериги

Още един начин да направите модно изявление е чрез тези плетеници. Колиетата тип „верига“ също заеха челно място на всички Седмици на модата за сезон пролет/лято 2020.

3. Сребро

Беше ясно, че рано или късно ще има подем на сребърните бижута, след като няколко сезона се радвахме на засилено присъствие от страна на розовото злато.

4. Соло обици

Вместо да заложат на цялоствен чифт, повечето дизайнери изпратиха моделите да дефилират по подиума само с една обица. И то каква! В Prabal Gurung и JW Anderson видяхме кристални модели, а при Valentino имаше богато украсени златни версии.

5. Перли

Перлите са популярна тенденция вече няколко сезона, но за пролетта те са с нови дизайни. От несъответстващите обеци на Jason Wu до плетените колиета на Miu Miu, има много свежи начини за носене на перли през идния сезон.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама