Тенденции при обувките за 2020


Тенденции при обувките за 2020
Снимка: Instagram

Има едно нещо, на което повечето жени никога не могат да устоят и това са обувките. Независимо дали става въпрос за „грозни“ маратонки, елегантни токчета, или леки мокасини, има голям шанс вече да имате чифт някъде в гардероба си. И тъй като знаем, че всеки нов сезон изисква (поне) едни нови обувки, най-добре изберете следващия си модел спрямо актуалните тенденции. Ето какво ще виждаме все по-често по улиците през 2020 година.

1. Максималистични боти

Оставете минималистичните модели в дъното на шкафа за обувки, защото през 2020 година ще царува максимализмът. Независимо дали ще комбинирате тренда с елегантен и изчистен аутфит, или пък сте достатъчно смели, за да експериментирате, няма начин да не забележите колко актуални са ботите с различни принтове, материи и цветове.

2. Лоуфъри с акцент

Кой е най-добрият приятел на пролетта? Лоуфърите, разбира се! През новия сезон очаквайте да ги видите доста преобразени – с ресни, принтове, камъни, катарами и какво ли още не.

3. В стил „Мери Попинз“

Ако не сте особено добри в ходенето на токчета, тази тенденция би трябвало да ви допадне, защото токовете са дебели, а отпред има и платформа.

4. Сандали с връзки

Последната особено актуална тенденция за 2020 година ще завладее летните месеци. Сандалите с връзки ще изглеждат страхотно в съчетание с рокли, дънки, гащеризони – въобще с всичко, което сърцето ви желае.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама