Тенденциите са по-горещи от сезона, а наръчникът им е тук


Тенденциите са по-горещи от сезона, а наръчникът им е тук
Снимка: iStock/Guliver

Слънцето пече, градът става все по-празен, а ти се чудиш кога ще дойде и твоят момент да грабнеш куфара и да се запътиш към морето. Независимо дали искаш да отидеш на някой слънчев курорт в Испания, или ще предпочетеш да заложиш на нашето Черноморие, всяка година те гони един и същи въпрос: С какво точно да си запълня куфара?

Е, добрите новини за теб са, че ние от iWoman.bg имаме практиката да ти даваме абсолютно всичко, от което имаш нужда, по възможно най-директния начин. Именно заради това днес ти представяме тенденциите за лятото, които ще те накарат да се чувстваш неустоима, независимо дали отиваш да се позабавляваш на плажа, или искаш да се развилнееш на някое плажно парти. Кое е най-хубавото ли? Че можеш да си ги направиш сама.

1. Разрязаните тениски

Сигурни сме, че имаш поне една тениска в гардероба си, която е толкова бейсик, че знаеш, че няма да загубиш, ако решиш да я срежеш. И именно заради това ти казваме - направи го. Защо? Просто е. Тениските с ресни се връщат с пълна сила, а на теб не ти трябва много, за да се сдобиеш една. Грабни ножицата и тениската и започни да режеш. Няма по-голяма свобода от тази да експериментираш. Можеш да качиш ресните много по-нагоре, за да стане като кроп топ потник, а и също можеш да решиш да разкъсаш само при раменете. И в двете ситуации ще спечелиш - това е тенденцията, която се връща всяко лято и прави всеки аутфит да разглежда с една идея по-креативен и различен.

2. Късите панталони с висока талия

И на нас не ни се вярва, но тази тенденция не си отива от 2013 насам. Каквото и да си говорим - този силует крещи много повече 90-те от всичко друго, но ние нямаме избор, освен да го обичаме, просто защото подчертава дупето ти прекалено добре, а и защото денимът присъства в гардероба ни през всеки сезон. Защо не и през лятото? Може би вече си се сдобила с такива къси панталонки, но ако не си, не се паникьосвай - резултатът е отново на една ножица разстояние. Грабни старите си дънки с висока талия и ги отрежи възможно най-нагоре. А после като грабнеш пинцетата и разкъсаш малко по краищата се получава един пленяващ ефект, който наистина никога няма да си отиде. Истината е една - заложи на късите дънкови панталони и наистина няма да съжаляваш.

Happy Saturday from the Hamptons! wearing @revolve #revolveinthehamptons

A post shared by BRITTANY XAVIER (@thriftsandthreads) on

3. Кецовете с нашивки

Гледахме Dolce&Gabbana и наистина се отчаяхме. Толкова много харесахме кецовете им, но цената беше прекалено висока. Точно поради тази причина решихме да измислим нещо, което едновременно се съобразява с бюджета ни, но и е толкова ефектно, че всеки на партито ни гледа не в очите, а в краката. Извади старите си бели слип-он кецове, отиди то най-близката кинкалерия и си купи две нашивки. Спокойно, няма да ти се налага да шиеш! Малко моментно лепило, само няколко минутки и си готова. Имаш кецовете на сезона, които не просто можеш да носиш на някой щур купон на морето, но даже като се върнеш в града. Гарантираме ти постоянни въпроси от близките ти и поне няколко изумени лица, когато кажеш, че си ги направила сама.

#DGWomen! Which pairs are your favourites? Discover the full collection of our new #DGSneakers!

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

Е, време е да ти пожелаем успех! Не забравяй да споделиш резултатите с нас, веднага щом опиташ да направиш поне едно от нещата, които ти представихме току-що. И не забравяй - най-хубавото лято е щурото лято. А най-хубавите снимки са онези, на които си облечена добре и се усмихваш. Приятно лято!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама