Tommy Hilfiger представи колекция с грижа за природата


Tommy Hilfiger представи колекция с грижа за природата
Снимка: Getty Images/Guliver

Tommy Hilfiger отпразнува силата на лоялността и стремежа към устойчив напредък с шоуто TOMMYNOW за пролет 2020. Ревюто се състоя в рамките на Лондонската седмица на модата в галерията за съвременно изкуство Tate Modern.

В съответствие с визията на марката да оползотворява всеки ресурс и да приветства всичко ново и различно, събитието честваше устойчивото развитие и усещането за многообразие. Тези елементи са в основата на четвъртата колекция TommyXLewis, създадена съвместно от Томи Хилфигър и Люис Хамилтън. Изненадата тази година беше носителката на "Грами" – певицата и текстописец H.E.R., която добави своя уникален почерк върху 12 уникални артикула TommyXLewisXH.E.R.

Абстрактният пейзаж, простотата на сцената и декорите на TOMMYNOW и новата интерпретация на природата, изразиха визията на Tommy Hilfiger в посока устойчивост. Гостите бяха отведени на сетивно пътешествие в рамките на минималистичната архитектура. Вдъхновението идваше от метеорологичните процеси като гръмотевицата, пресъздадена като топла премигваща светлина, която променяше естествената атмосфера и осветяваше неоновите детайли.

През този сезон TOMMYNOW отвежда публиката на сетивно пътуване, което празнува визията на Tommy Hilfiger за устойчивост, стремежа да оползотворява всеки ресурс, както и да приветства новото и различното. Завръщайки се в дома на британския състезател, Томи Хилфигър и Люис Хамилтън представят най-устойчивата си колекция TommyXLewis до този момент, като 75% от дизайните са съставени от по-устойчиви материали - използвани са 100% органичен памук, рециклирани материали, алтернативи на птичия пух, както и деним с по-малко измивания.


Допълнително, Tommy Hilfifer си партнира със South Pole - водещ лидер за глобални решения в посока по-устойчиво развитие - за компенсиране на приблизително 1600 тона въглеродни емисии, които иначе биха били създадени по време на шоуто TOMMYNOW. Чрез това сътрудничество Tommy Hilfiger предоставя керамични пречистватели за вода на общностите в Камбоджа. Тези филтри подобряват общественото здраве в страната, като осигуряват безопасна питейна вода и намаляват замърсяването на въздуха от изгарянето на дърва в помещенията, като същевременно намаляват разходите за гориво в домакинствата и намаляват натиска върху уязвимата гора в Камбоджа.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама