Актуалните модни тенденции за пролет/лято 2016


Актуалните модни тенденции за пролет/лято 2016

Въпреки че модата е толкова непостоянна и се променя със скоростта на светлината, тя винаги успява да предизвика любопиството ни. Дори някоя тенденция да не ни е съвсем по вкуса, трябва да си признаем, че това не ни отказва да следим с интерес новите трендове. А ето и какво ще бъде актуално през новия сезон.

Голи рамене

Ако обичате да показвате красивите си рамене, това е вашият модел. Дизайнерите, взели участие в Седмиците на модата в Париж, Милано и Ню Йорк, буквално се надпреварваха да показват дрехи с открити рамене. Рокли, ризи и романтични туники – изборът е изцяло ваш!

Мрежести елементи

Определено това е една от най-популярните нови тенденции за пролет/лято 2016. Макар малко да ни напомня за периода от 90-те години, когато Бритни Спиърс и Кристина Агилера залагаха на мрежести топове, този тренд обещава да бъде доста актуален.

Рокля като нощница

Сещате ли се за комбинезона на баба ви от близкото минало, който се носеше като долно бельо? Е, вече няма нужда да го криете под дрехите, защото пролетните тенденции обещават на почит да са роклите, приличащи на нощница. Всичко от сатен с дантела може да ви влезе в употреба на изискано събитие!

Панделки

По време на най-голямото модно събитие в Париж тази година, панделката зае почетно място и определено има защо. Тя е изключително женствен и симпатичен аксесоар, така че няма да сбъркате, ако решите да украсите облеклото или обувките си с панделка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама